Üdvözlünk kedves Vásárló!
Bejelentkezés
Ne hagyjatok ki semmiből!

Super Mario Galaxy Selects Wii

Super Mario Galaxy Selects Wii
Státusz: Raktáron
Platform: Wii
Korhatár: 3 év felett
Jótállás: 12 hónap
Stílus: Platform
ÁTVÉTEL:
Szállítással: 2017.09.26. (kedd)
Üzletünkben: azonnal átvehető
Listára

Kívánságlistára teszem
Jótállás
Elolvasom a jótállási feltételeket
Bruttó ár:
 
6.490 Ft
A termék szállítási díja: 500 Ft

SUPER MARIO GALAXY - ISMERTETŐ:

Bár manapság egyre ritkábban találkozhatunk valami igazán jó ugrándozós, mászkálós játékkal (ezekre szokás platformjátékként hivatkozni), azért a Nintendo még mindig tudja, hogy hogyan kell az adott műfaj legjobbját nyújtani, méghozzá a mindenki által ismert Mario főszereplésével. A 2007-ben megjelent Super Mario Galaxy még ennél is tovább ment, hiszen a fejlesztők nem elégedtek meg egy szimplán csak jó, szórakoztató játék elkészítésével. De nem ám: ők a legjobbat akarták nyújtani. Sikerült is nekik.


A Super Mario Galaxy egy igen laza történettel rendelkező mászkálós játék, amiben ismét Mario a főszereplő, Princess Peach, a Mushroom Kingdom hercegnője pedig ismét el lett rabolva - és a galaxis másik végében rejtőzködő elrablója, Bowser nem is gondolná, hogy Marionak egy titokzatos űrhajó segítségével lehetősége lesz arra, hogy egészen a csillagokon túlra is képes lesz követni az elrablót és a hercegnőt! Ez az utazás adja a játék alapját, hiszen a Super Mario Galaxy-ban minden pálya egy másik bolygón játszódik - így soha nem lesz még csak elképzelésed sem azzal kapcsolatbna, hogy a következő helyszínen mi vár rád!

A Super Mario Galaxy három dimenziós platformjáték, hihetetlenül sima, kézreálló irányítással, amiben néhány óra után igazán otthonosan mozoghatsz majd. Néhány helyen persze ki kell majd használnod a Nintendo Wii kontroller mozgásérzékelős képességeit is, de szerencsére ezeket a pályákat, részeket is sikerült ötletesen, jól kialakítani, hogy ne lassítsa be a pörgős, lendületes játékmenetet. A Super Mario Galaxy emiatt egy lendületes, jól játszható platformjáték, amihez foghatót a megjelenése óta eltelt fél évtizedben csak egyetlen játék, az utódja tudott nyújtani!


A Super Mario Galaxy egyértelműen a Nintendo Wii egyik legjobb platformjátéka, döbbenetesen szép grafikával, hihetetlen változatossággal, és remekbeszabott irányítással. Mindegy, hogy szereted-e az olasz vízvezetékszerelő figuráját, vagy sem, a Galaxyval így is, úgy is remekül fogsz majd szórakozni! A maximális végigjátszáshoz pedig a legnehezebb extra küldetéseket is teljesítened kell : ehhez valóban minden ügyességedre szükség lesz! Készen állsz hát a Nintendo Wii egyik legjobb játékára?
Super Mario Galaxy Selects Wii
SZÓRAKOZÁS AZ EGÉSZ CSALÁD SZÁMÁRA!
Kevés olyan videojátékos sorozat van a világon, amely egyszerre szólhat a legfiatalabb játékosoknak és a legidősebb felnőtteknek egyaránt. A Mario márpedig ilyen: viccesen tálalt erőszakot itt maximum akkor lelhetsz, ha ráugrasz egy-egy ellenfélre, aki erőszakmentesen távozik a pályáról; Mario hibái, "elhalálozásai" is hasonlóan vicces, egy pillanatra sem komolyan vett formában kerülnek tálalásra. A Super Mario Galaxy pompás látványvilágával, a mindenkit elkápráztató zenéjével, illetve könnyed irányításával valóban minden korosztály számára megfelelő szórakozást tud nyújtani!

KÉPGALÉRIA:

 
 
 
 
Garanciális feltételek Bezárás
Garanciális feltételek
 • Garanciális feltételek

  • Gépek
   Üzletünk igyekszik mindent megtenni a kényelmed érdekében, éppen ezért elegendő a géphez kapott garancialevél (más néven jótállási jegy) megőrzése a garanciális javítás esetére. A megvásárolt gép számát regisztráljuk rendszerünkben, így a szám és a garancialevél kellően bizonyítja, hogy az esetlegesen javításra szoruló konzolt nálunk vásároltad.

  • Játékok
   Játékokra akkor tudjuk a 12 hónapos garanciát vállalni, ha az nem karcos, nincs összefogdosva, meggörbítve, megtörve, eltörve stb. Vagyis, ha a hiba magában a szoftverben van, nem pedig a szakszerűtlen használat miatt élvezhetetlen.

 • Szavatossági jogok, jótállás
  Szavatossági, jótállási kötelezettségeinknek a Polgári törvénykönyv, illetve a 151/2003 (IX.22.) Kormány rendelet rendelkezéseinek megfelelően teszünk eleget. A vásárló számára nyitva álló, a termékhez járó jótállási jegyen meghatározott garanciaidő alatt szervizünk javítja meg az esetlegesen meghibásodott olyan termékeket, amelyekre jótállási kötelezettségünk kiterjed. A vevő törvényben meghatározott szavatossági jogait, annak meghatározott sorrendjében, a törvény adta keretek között érvényesítheti. Így a vevőt kijavítás, kicserélés, árleszállítás vagy elállás illet meg. Jelentéktelen hiba esetén elállásnak nincs helye! A vevő, a hiba felfedezése után a lehető legrövidebb időn belül köteles kifogását cégünkkel közölni. A közlés késedelméből eredő kárért a vásárló felelős.

 • Garanciaidő
  Új gépek esetén: 12 hónap
  Új Microsoft gépek esetén: 12 + 12 hónap
                        12 hónap teljes körű garancia
                        12 hónap alaplapi garancia
  Új kiegészítők esetén: 6 hónap
  Új szoftverek esetén: 12 hónap
  Használt termékek esetén típustól függetlenül 1 hónap
  Szervizgarancia: lásd a szervizoldalon az egyes javítási feladatoknál

  A termékekre vonatkozó garanciaidőket mindig megtalálod a termék adatlapján. A sztenderd garanciaidőtől a gyártók a fogyasztó javára eltérhetnek. Emiatt lehetséges, hogy a termék adatlapján ezektől eltérő időintervallumot találsz! Ha az adatlapon nincs feltüntetve a garanciaidő, akkor az itt találhatóak érvényesek!

 • Amennyiben a hozzánk javításra beküldött konzol a visszaérkezéstől számított 3 napon belül ismét meghibásodik ugyanazzal a problémával, akkor álljuk a vissza és kiszállítás egyszeri költségét. Természetesen vannak kivételes esetek, így fenntartjuk az egyedi elbírálás jogát.
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód

Kosár tartalma: 0 tétel

Összérték: 0 Ft Ft.

Kiemelt partnereink
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére