Üdvözlünk kedves Vásárló!
Bejelentkezés
Ne hagyjatok ki semmiből!

Skylanders Swap Force Starter Pack Wii

Skylanders Swap Force Starter Pack Wii
Státusz: Raktáron
Platform: Wii
Korhatár: 7 év felett
Jótállás: 12 hónap
Stílus: Platform
ÁTVÉTEL:
Szállítással: holnapra várható
Üzletünkben: azonnal átvehető
Listára

Kívánságlistára teszem
Jótállás
Elolvasom a jótállási feltételeket
Bruttó ár:
 
11.990 Ft
Ennél a terméknél INGYENES a szállítás

Hogyan működik?

Kompatibilitás, a csomag tartalma

Minden Skylanders figura használható a következő platformokon: XBOX 360, Playstation 3, Wii, Wii U, Nintendo 3DS.
Felhívjuk figyelmedet, hogy a figurák adatlapjain konkrét információt találsz azzal kapcsolatban, hogy az adott karakter mely Skylanders epizódokkal (Spyro's adventure, Giants, SWAP Force) játszható.

A csomag tartalma:
- Skylanders Swap Force játékszoftver Wii platformra
- 3 db. Skylanders figura (Platformfüggetlen)
- Portál platform (Portal of Power)
- Skylanders matricák, és kártyák
Skylanders Swap Force ismertető
A Skylanders Swap Force megjelenése borítékolható volt, mivel elődjei hatalmas sikereket arattak - elsősorban a gyerekek körében. Az előzmény, a Skylanders: Spyro's Adventure nem egy hagyományos videojáték - éppen ezért érdemes alaposabban foglalkozni vele, hiszen a tavalyi év legjobb, fiatalkorú játékosoknak szánt játékának tartják, több milliós eladások és a rengeteg bezsebelt "Év Gyerekeknek Szóló Játéka" díj után. A játék fejlesztői úgy döntöttek, hogy ötvözik a hagyományos figurás játékok és a videojátékok műfaját - az eredmény pedig a Skylanders lett, amivel a megvásárolt figurával játszol, esetleg csereberélsz is - az eredmények, az elért új képességek és a teljesített pályák pedig nem a játék mentésén, hanem a figurában található chipben vannak eltárolva, így akárhová mész, a figuráiddal folytathatod a kalandot!

A Skylanders játék felépítése a következő: Induláskor az Xbox 360-as (vagy éppen a PlayStation 3-as) verzió mellé kapsz egy állványt, ami "Portal of Power" névre hallgat.
Ezen felül pedig a csomagban megtalálható három induló figura is - ezek közül a legszimpatikusabb kiválasztása után a játék indításakor a Portal of Power felületére helyezve kezdődhet a játék - és a figurának megfelelő virtuális karaktert irányíthatjuk a játékban! A kalandelemekkel, akcióval és platform-kihívásokkal teli kaland során hősünk fejlődik, új képességeket és tulajdonságokat kap, amiket ráadásul a figurában lévő chip tárol el - így a kaland később bárhol folytatódhat.

És hogy miért ilyen népszerűek és sikeresek a Skylanders játékok? Nincs egyértelmű válasz. Vannak, akik a figurák gyűjtögetésére esküsznek. Vannak, akik a játék ötletes feladványait, gyerekeknek és fiatalos felnőtteknek egyaránt szórakoztató játékmenetét nevezik meg a siker mögött, akadnak akik szerint az időtlen, nagyszerűen mutató grafika adja a siker kulcsát - valóban, a Skylanders nem csak látványos, de nagyon stílusos szereplőkkel bír, akik pontosan ilyen jól mutatnak az aprólékosan kidolgozott figurás formájukban is, a játékosok polcán. Szerintünk a siker kulcsa a fentebb leírt összetevők kombinációja: ha nem csak szimplán egy játékot szeretnél vásárolni a gyermekednek vagy fiatalabb testvérednek, hanem egy emlékezetes, ötletes szórakozást szeretnél kínálni neki, valami olyat, amihez hasonlót a videojátékok még nem nagyon csináltak, akkor a Skylanders megfelelő választás lesz számodra.

A Skylandersről bővebben is olvashatsz tematikus aloldalunkon, ahol rengeteg hasznos információval gazdagodhatsz!
Információk a játék kiadójáról
A Skylanders Giants a 30 éves patinás Activision gondozásában készült, mely kiadó Bobby Cottick vezetésével olyan címek felett atyáskodott - atyáskodik, mint a Crash Bandicoot, a Guitar Hero, a Prototype, vagy a hihetetlen népszerű Call of Duty sorozat. Az Activison komoly szerepet tölt be a videojátékos világban, hiszen rengeteg műfaj születése is az ő nevükhöz köthető, illetve több olyan program megjelenését is lehetővé tették, melyek már most legendává váltak, gondoljunk csak a Pitfall-ra, a River Raid-re, a Tony Hawk játékokra, vagy a fent említett szériákra.
Skylanders Swap Force Starter Pack Wii
Kinek és miért érdemes ajándékba adni a játékot?
A Skylanders egy igazi különlegesség, egy igazi unikom a videojátékok színes palettájának kínálatában. A játék különlegessége, hogy igazi játékfigurák digitalizált változatával lehet játszani, melyekből összesen 48 darab gyűjthető össze (az alapcsomagban 3 db kezdő figura található). A Skylanders műfaját tekintve egy 3D platform (mászkálós, ugrálós) játék, mely témaválasztása és stílusa alapján (nomeg a gyűjthető akciófigurák végett), remek ajándék lehet a kisebbek számára. Amennyiben egy könnyen emészthető, de mégis szórakoztató programot szeretnénk ajándékba adni, 7 éves kor felett ez az ajándék remek választás lehet!

KÉPGALÉRIA:

 
 
 
 
Garanciális feltételek Bezárás
Garanciális feltételek
 • Garanciális feltételek

  • Gépek
   Üzletünk igyekszik mindent megtenni a kényelmed érdekében, éppen ezért elegendő a géphez kapott garancialevél (más néven jótállási jegy) megőrzése a garanciális javítás esetére. A megvásárolt gép számát regisztráljuk rendszerünkben, így a szám és a garancialevél kellően bizonyítja, hogy az esetlegesen javításra szoruló konzolt nálunk vásároltad.

  • Játékok
   Játékokra akkor tudjuk a 12 hónapos garanciát vállalni, ha az nem karcos, nincs összefogdosva, meggörbítve, megtörve, eltörve stb. Vagyis, ha a hiba magában a szoftverben van, nem pedig a szakszerűtlen használat miatt élvezhetetlen.

 • Szavatossági jogok, jótállás
  Szavatossági, jótállási kötelezettségeinknek a Polgári törvénykönyv, illetve a 151/2003 (IX.22.) Kormány rendelet rendelkezéseinek megfelelően teszünk eleget. A vásárló számára nyitva álló, a termékhez járó jótállási jegyen meghatározott garanciaidő alatt szervizünk javítja meg az esetlegesen meghibásodott olyan termékeket, amelyekre jótállási kötelezettségünk kiterjed. A vevő törvényben meghatározott szavatossági jogait, annak meghatározott sorrendjében, a törvény adta keretek között érvényesítheti. Így a vevőt kijavítás, kicserélés, árleszállítás vagy elállás illet meg. Jelentéktelen hiba esetén elállásnak nincs helye! A vevő, a hiba felfedezése után a lehető legrövidebb időn belül köteles kifogását cégünkkel közölni. A közlés késedelméből eredő kárért a vásárló felelős.

 • Garanciaidő
  Új gépek esetén: 12 hónap
  Új Microsoft gépek esetén: 12 + 12 hónap
                        12 hónap teljes körű garancia
                        12 hónap alaplapi garancia
  Új kiegészítők esetén: 6 hónap
  Új szoftverek esetén: 12 hónap
  Használt termékek esetén típustól függetlenül 1 hónap
  Szervizgarancia: lásd a szervizoldalon az egyes javítási feladatoknál

  A termékekre vonatkozó garanciaidőket mindig megtalálod a termék adatlapján. A sztenderd garanciaidőtől a gyártók a fogyasztó javára eltérhetnek. Emiatt lehetséges, hogy a termék adatlapján ezektől eltérő időintervallumot találsz! Ha az adatlapon nincs feltüntetve a garanciaidő, akkor az itt találhatóak érvényesek!

 • Amennyiben a hozzánk javításra beküldött konzol a visszaérkezéstől számított 3 napon belül ismét meghibásodik ugyanazzal a problémával, akkor álljuk a vissza és kiszállítás egyszeri költségét. Természetesen vannak kivételes esetek, így fenntartjuk az egyedi elbírálás jogát.
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód

Kosár tartalma: 0 tétel

Összérték: 0 Ft Ft.

Kiemelt partnereink
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére