Epic Mickey Wii

Epic Mickey Wii
Státusz: Rendelhető
Platform: Wii
Korhatár: 7 év felett
Jótállás: 12 hónap
Listára

Kívánságlistára teszem
Jótállás

Elolvasom a jótállási feltételeket
-9
Eredeti ár:
5490 Ft
Bruttó ár:

5.000 Ft
A termék szállítási díja: 990 Ft
Megvásárlásával +50 pontot írunk jóvá Gamercard kártyádon

Epic Mickey Wii ISMERTETŐ, LEÍRÁS:


A világ legismertebb egerét felesleges volna bárkinek is bemutatni, hiszen Mickey figurája nagy eséllyel ismerős lesz bárkinek, akai az utóbbi 100 évben volt gyerek. Talán éppen ez sarkalhatta a Disney embereit arra, hogy kicist változtassanak a videojáték adaptációk stílusán és az Epic Mickey főhősének egy sokkal szimpatikusabb, vagányabb egeret álmodjanak meg, kinek megformálására, darkosabb történetének megvalósítására a Walt Disney Company Warren Spector-t kérte fel. Azt a Warren Spectort, akinek a nevéhez számos cyberpunk játék is köthető, mint például többek közt a Deus Ex, vagy a System Shock, így jelenleg az Epic Mickey fődizájnere és tervezője is lett. A játék grafikai részéhez nagyban hozzájárultak a Disney Animation Studios és a Pixar emberei is, akiktől eddig csak tökéletes munkákat láthattunk.

A történet szerint a Mickey filmekből már ismert Yen Sid, a varázsló megalkotja az Elfeledett Dolgok Világát, ahová a Walt Disney által kitalált, de elfeledett, elvetett ötletek és lények kerültek. Szobájának tükrén át Mickey megtalálja Yen Sid titkos műhelyét, ahol a varázsló az asztalon hagyta frissen elkészült művét. Kíváncsi természetének köszönhetően az egér Yen Sid varázsecsetét lengetve tévedésből létrehoz egy sötét szörnyet, majd ijedtében a mágikus festéket is az újonnan létrehozott világra borítja. A káosz közepette Sid mester lépteit hallva menekülőre fogja, nem is gondolva, milyen bonyodalmat okozott. Egy évvel később Mickey-t álmából az általa teremtett sötét fantom ébreszti, majd magával ragadja az Elfeledett Dolgok Világába. Ahol már semmi sem olyan, amilyennek Sid mester teremtette. Blot Fantom a világ nagy részét sötétségbe borította, és uralkodik felette. A világ lényei természetesen nem hagyták magukat, Mickey féltestvérének, Oswald-nak vezetésével próbáltak ellenszegülni a gonosz árnyék hatalmának, de a gonosz mindig erősebb. Oswaldot fogságba ejtik, majd az Őrült Doktor szolgálatába áll.

Az Epic Mickey története itt folytatódik. Varázsecsetét használva a feladatunk Mickey karakterét irányítva legyőzni a gonosz fantomot, visszanyerni Oswald bizalmát, és megmenteni az Elfeledett Dolgok Világát. Az ecsettel képesek vagyunk tárgyakat létrehozni, vagy eltüntetni, ellenséges karaktereket barátságossá változtatni, de az RPG elemekkel megtűzdelt játékban a továbbjutás mindenképpen a gondolkodásunkra van bízva. Színes, meseszerű ábrázolásmódja ne tévesszen meg senkit, az Epic Mickey nem feltétlenül gyerekmese, jóval több annál. Wii kontrollerünkkel szabad kezet kapunk ebben az egyedi rajzstílussal operáló akció-kalandjátékban. A játékot azoknak tudjuk ajánlani, akik szeretik az érdekesebb platformjátékokat, nem rettennek el az elvontabb stílusoktól, illetve szimpatikus Miki egér változatos, tagadhatatlanul egyedi világa.

KÉPGALÉRIA:

 
 
 
 
Disney játékok érkeztek!
 - Disney játékok érkeztek!
Több új videójáték-megjelenésről számolhatunk be a mai napon. Két Disney-játék is megérkezett, az első ezek közül az Epic Mickey. Warren Spector és fejlesztőcsapatának legújabb játéka nem éppen egy hétköznapi gyermekjáték - éppen ellenkezőleg, Miki Egér évtizedes legendájából és örökségéből hatalmasat merít, megannyi egyedi történetet dolgoz fel szatírikus, néhol cinikus módon egy kaland-platformjátékban, ahol az ügyességünkön és a kreativitásunkon múlik, hogy eljön-e a játék végén a Happy End. Csak és kizárólag Nintendo Wii-re! Tovább...
Epic Mickey előzetes, előrendelési akció!
 - Epic Mickey előzetes, előrendelési akció!
A világ talán legismertebb egere, Mickey Mouse idén november 18-án ünnepli nyolcvankettedik születésnapját. Ez a világhírű egér akár már a Walt Disney Company nagyfőnöke is lehetne, hiszen karaktere a céggel együtt fejlődött, és sikert sikerre halmozott, generációk nőttek fel mára már ikonikussá vált rajzfilmjein és képregényein. Bárgyún bájos, és talán túlzottan jóindulatú karaktere olyannyira beleivódott az emberek tudatába, hogy a két világháború közt a német birodalomban cenzúra áldozatává is vált. A rajzfilmsorozatokon felül szinte mindenhol megvetette lábát, Mickey számos gyerekműsor, TV-show és játék névadója, főszereplője lett. Tovább...
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére