DJ Hero 2 (keverőpult kiegészítővel) Wii vásárlás, akciós ár, megjelenés | Konzolok Szervize
 

DJ Hero 2 (keverőpult kiegészítővel) Wii

DJ Hero 2 (keverőpult kiegészítővel) Wii
Státusz: Nem rendelhető
Platform: Wii
Korhatár: 12 év felett
Jótállás: 12 hónap
NEM RENDELHETŐ
A DJ Hero 2 (keverőpult kiegészítővel) Wii már nem kapható.
Nézd meg bal oldalon, hogy a korábbi DJ Hero 2 (keverőpult kiegészítővel) Wii vásárlói miket szereztek be nálunk.
Lentebb pedig ajánlunk neked néhány hasonló stílusú játékot, melyek között szintén érdemes szétnézned.

Nézz szét raktáron lévő ügyességi játékaink között:

Bruttó ár:
1490 Ft
Státusz:
Raktáron
 
Bruttó ár:
2990 Ft
Státusz:
Raktáron
 
Bruttó ár:
1000 Ft
Státusz:
Raktáron
 

DJ Hero 2 (keverőpult kiegészítővel) Wii ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

Tartalom:

DJ Hero 2 játékszoftver
1 db keverőpult
 
Mit érdemes tudni a Dj Hero-ról?

A Dj Hero egy a népszerű Guitar Hero alapjaira építkező ritmusjáték, melyet egy Dj pultra emlékeztető műanyag kiegészítő-kontroller segítségével irányíthatunk. Rengeteg híres Dj adta arcát, identitását és zenéit a játékhoz, melyben - megismerve a szakma szépségeit és nehézségeit - mi magunk is profi lemezlovassá válhatunk. A koncepció, miszerint ebből a témából is videojátékot készítsenek eleinte nem okozott osztatlan lelkesedést. Sokan értetlenül álltak az elképzelés előtt, nem tudták megfejteni, nem tudták hova tenni az ötletet. Aztán elérkezett az idő, mikor a publikum elé tárták a technológiát, ezzel megadva a választ a sok kétkedőnek, a sok hitetlennek: A Dj Hero egy olyan játék, ami minden tekintetben egyedülálló, eredeti és borzasztóan szórakoztató – sokkal inkább, mint a nagytestvér, a Guitar Hero. A Dj Hero folytatása végre megérkezett és elődje nevéhez méltóan ezúttal is minőségi zenei felhozatalt kínál a bulizni vágyó játékosoknak!

Hogy kell elképzelni az irányítást?

A kontroller egy egyszerűsített Dj pult, amin találunk egy lemeztányért, rajta három gombot, egy cross-faderelő kart, egy hangeffektelő tárcsát és még egy gombot, amivel az euophoriát tudjuk aktiválni (Ez olyan, mint a Star power a GH-kban). A három gombot ugyanúgy kell használnunk, akárcsak a Guitar Heroban, ám a további metódusok elsajátítására érdemes kis időt és pár karaktert áldozni. A scratchelés a következőképp zajlik: Ha a felülről lefelé haladó hangsávokban folyamatos, fel, le mutató nyilakat tartalmazó csíkban érkező hangokat vélünk felfedezni, akkor nincs mese, tekernünk kell…mármint a lemeztányért: Ha a zöld sávból érkezik, akkor a zöld színű, ha a kék, akkor pedig a kék színű gomb nyomva tartása mellett. Igen ám, de olyan szituáció is akad, amikor a hangsáv gondol egyet és kiugrik jobbra, vagy balra. Ilyenkor sincs gond, a cross-faderelő kar pontosan ezen probléma megoldására rendeltetett: szimplán arra kell húznunk a kart, amerre a képernyőn látjuk.

Mi a helyzet a játékmenettel?

A Dj Hero 2 – elődjéhez hasonlatosan - egyértelműen egy lokális Career-re kiélezett program. Ez ne szegje senki kedvét, akad multiplayer is, de nem az a meghatározó. A szokásosan klisés megoldást kell elképzelnünk: adottak a változóan 2-8 mixet tartalmazó setlistek, melyek teljesítésével csillagokat zsebelhetünk be. Ezeket az új nóták kiunlockolásához tudjuk felhasználni, továbbá minél több aranyló csillaggal rendelkezünk, annál több helyszín is elérhetővé válik. Persze nincs új a nap alatt, a megszokottan sablonos klubok, pubok után egyre nagyobb szebb komplexumokban találjuk magunkat, míg karrierünk végén a régi Donington parkot idéző magasságokba is elérhetünk a New York belvárosában felállított szabadtéri porondon.

KÉPGALÉRIA:

 
 
 
 
Megérkezett a DJ Hero 2!
 - Megérkezett a DJ Hero 2!
A zenés ügyességi játékok kedvelői komoly gondban voltak a DJ Hero megjelenése előtt, ha olyan zenékre szerettek volna bizonyítani, ami nem a lágyabb vagy keményebb rock/metál vonalon mozgott, hanem inkább a diszkókban játszott trance/pop stílusba tartozott. A DJ Hero ezen segített, és ezzel együtt egy igen érdekes keverőpult kiegészítőt használ gitár helyett - ezzel igazi kaland a keverés, a hangjegyek megfelelő időben való eltalálása is. A második rész módosított keverőpultot, és minden eddiginél nagyobb zenei kínálatot tartalmaz, éppen ezért a stílust kedvelők aligha hagyhatják ki! A játékból jelenleg a keverőpultos változat kapható, a különálló szoftver a jövő héten érkezik. Tovább...
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód

Kosár tartalma: 0 tétel

Összérték: 0 Ft

www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére