X-Men Origins Wolverine Wii használt

X-Men Origins Wolverine Wii használt
Státusz: Nem rendelhető
Platform: Wii
Korhatár: 18 év felett
Jótállás: 1 hónap
NEM RENDELHETŐ
A X-Men Origins Wolverine Wii használt már nem kapható.
Nézd meg bal oldalon, hogy a korábbi X-Men Origins Wolverine Wii használt vásárlói miket szereztek be nálunk.
Lentebb pedig ajánlunk neked néhány hasonló stílusú játékot, melyek között szintén érdemes szétnézned.

Nézz szét raktáron lévő akció játékaink között:

X-Men Origins Wolverine Wii használt ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

Ismertető

Meglehetősen nagy divatnak örvendenek a filmes adaptációk, ám a számtalan próbálkozás ellenére, a minőségi produktumokat nagyítóval kell keresni. Az ígérgetések során persze minden alkotás verhetetlennek kiálltja ki magát, de amikor lehull a lepel, akkor már korán sem olyan vonzó a termék, mint amire előzetesen számítani lehetett. Természetesen nem mindig van ez így, akadnak kifejezetten minőségi feldolgozások is, ezek közül az egyik, ha nem a legjobban sikerült az X-Men Origins: Wolverine.

A játék főszereplője az egyik legismertebb Marvel hős: Wolverine (farkas, vagy eredetileg Rozsomák), aki James Howlett „Logan” néven született, féltestvérével Victorral mutáns teremtményként születtek. Mindkettőjükre jellemző, hogy sérülésük esetén a gyorsan regenerálódnak, emellett a kezükből csontkarmok nőttek ki. Rengeteg harcban vettek részt közösen, melynek köszönhetően egy katonai alakulat figyelt fel kivételes képességeikre, így egy mutánsokból álló halálosztó brigád tagjaivá váltak. Hősünk idővel megelégelte az esztelen vérengzést, letelepedett szerelmével a festői szépségű Kaylával, hétköznapi emberek életét próbálták élni, de nyugalmuk nem tartott sokáig. Victor szakítja meg az idill, ugyanis testvérére támad, aki alul marad a küzdelemben, ráadásul szeretett asszonyát is holtan találja. Nem marad más számára, csak a bosszú.

Alapvetően sima hack 'n' slash játék az X-Men: Wolverine, de ezt tuningolták fejlődési rendszerrel, így már némi RPG jelleg is felfedezhető. Az ellenfeleket nagyszerűen eltalálták, meglehetősen sok félével találkozhatunk, ráadásul harcmodorukban, és ez ellenük hatásos taktikában is különböznek egymástól. A helyszínek eléggé változatosak és hangulatosak, számos elrejtett dögcédulát és Wolverine-figurát lehet keresgélni, ennek köszönhetőn az amúgy is elég hosszú játékidő még terjedelmesebbre nyúlik. Félelmetesen jó a grafikai megvalósítás, mind a környezet, mind a szereplők kinézete a legfelsőbb szinteket ostromolja. Hangok terén sem lehet panaszra okunk, mivel a mesterien válogatott rockzenék tökéletesen illeszkednek a játék hangulatához. Hugh Jackman hangja meg még mindig zseniális.

A kérdés: Érdemes-e ajándékba venni a X-Men Origins: Wolverine-t és ha igen, kinek ajánlott?

A játék egy rendkívül komplex, kiválóan kidolgozott harcrendszerű, messzemenőkig végiggondolt alkotás, amelyhez fogható magas minőségű filmes feldolgozással ritkán találkozunk. Lebilincselően izgalmas történet, kifogástalan harcrendszer fejlődési lehetőséggel, szemkápráztató grafikai megvalósítás, dübörgő rockzene és Hugh Jackman hangja. Ennél több nem kell egy prémium minőségű játékhoz, amely kiváló választás lehet akár már a 18. életévükhöz közeledő gyerekeknek is, akik számára vonzó a kicsit erőszakosabb megvalósítás, de az X-Men Origins: Wolverine-t elsősorban felnőtteknek ajánljuk.

KÉPGALÉRIA:

 
 
 
 
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére