Lego City Undercover Switch

Lego City Undercover Switch
Státusz: Jelenleg nem elérhető
Platform: Nintendo Switch
Korhatár: 7 év felett
Jótállás: 12 hónap
Listára

Kívánságlistára teszem
Jótállás

Elolvasom a jótállási feltételeket
Bruttó ár:
 
11.490 Ft
A termék szállítási díja: 500 Ft
Megvásárlásával +115 pontot írunk jóvá Gamercard kártyádon

Lego City Undercover Switch ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

Várnak a LEGO legújabb open world kalandjai a LEGO City Undercoverben! Válj álruhás rendőrré és lépj a bűnüldözés útjára a LEGO legújabb játékával. A korábbi játékokhoz hasonlóan izgalmas játékmenettel vár a rendőrös sztori az építőkockák világában!

Bújj Chase McCain rendőrtiszt bőrébe, húzz álruhát és eredj Rex Fury nyomába! A veszélyes bűnöző már hosszúra húzta ámokfutását, ideje lekapcsolni, és ez a Te feladatod! A LEGO szokásos nyitott világában mindennel interakcióba léphetsz a küldetéseid során. A mellékküldetésekben további bűnözőkkel is találkozhatsz, akiket szintén jó lesz bevarrni.

Húsz különböző kerület vár, hogy felderítsd és megtisztítsd a bűntől, mielőtt szembenézhetnél a legnagyobb ellenfeleddel, Rex Furyval. Felfedezheted az egész várost, elsajátíthatsz képességeket, melyek elősegítik majd a küldetésed sikerét. Vár számtalan jármű, melyek bármelyikébe bepattanhatsz, hogy meggyorsítsd a folyamatokat és körbejárhasd a területeket az igazságot szolgálva.

A felderítésre váró ügyek mind rád várnak, hogy pontot tegyél a végére. Lépj be a LEGO City Undercover világába és válj a legsikeresebb rendőrré a városban! A humoros játék számtalan küldetést és kalandot ígér a szórakoztató játékórák során!

Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére