Nintendo Switch játékok

Rendezés: 
Oldalanként: 
{{{pager}}}
{{product.discount_percent}}%
{{product.popupTxt}}
+ AJÁNDÉKKAL
{{product.discount_percent}}
Eredeti ár:
{{product.orig_price}} Ft
Bruttó ár:
{{product.current_price}} Ft
{{product.current_price}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Érkezés:
{{{product.arrive_date}}}
Korábbi megjelenés:
{{product.release}}
Megjelenés:
{{product.release}}
 
Nincs megjeleníthető találat
{{{pager}}}
Nintendo Switch játékok

A Nintendo Switch eddig sosem látott, forradalmi koncepciójával és minőségi megvalósításával vita nélkül a videojáték piac legszínesebb konzolja, melyen a burkolatban lapuló hardware egyedi képességeinek köszönhetően olyan forradalmi ötleteket valósíthatnak meg a fejlesztők, amiről eddig maximum a sci-fi regények lapjain olvashattunk.


A gépet övező átütő kritikai és közönségsiker egyik oka abban keresendő, hogy a kivételes technikai specifikációk mellett a Switch olyan erős játékkínálattal rendelkezik, amit a hibrid dizájnnal rendelkező konzol összes riválisa megirigyelhetne. Akármelyik stílus szerelmese is legyél, itt biztosan megtalálod a hozzád legjobban illő címeket, hiszen a Nintendo neve garancia a változatosságra és hogy a hordozható és otthoni konzolok összes előnyével felruházott gép egyedi funkcióit maximálisan kihasználó, minden korosztály számára élvezetes játékok szülessenek.

Természetesen nem maradhatnak el a Switch kínálatából olyan több évtizedre visszanyúló közkedvelt klasszikusok, mint a Super Mario, Fire Emblem, The Legend of Zelda, Xenoblade, Splatoon, Yoshi, Metroid, Bayonetta, Mario Kart vagy a Donkey Kong, melyeket immár bárhol, bármikor átélhetsz a Switch egyedi felépítésének köszönhetően. A gép kivételesen erős támogatással rendelkezik a külsős fejlesztők körében is, melynek köszönhetően az összes lényeges indie fejlesztés megtalálható a konzol kínálatában. Emellett olyan sikeres sorozatok is ellátogatnak a Nintendo készülékére, mint az akciójátékokat új szintre emelő Doom, a sportjátékok koronázatlan királyaként ismert Fifa, a gyerekek és fiatalos felnőttek arcára instant mosolyt varázsoló Lego széria tagjai vagy a házibulik elmaradhatatlan kelléke, a Just Dance.

Amint látszik, a gépre megjelenő játékok a létező legváltozatosabb műfajokból merítenek, így keress akár az egész családdal együtt játszható mókás multiplayer címet, online akciójátékot, sportszimulátort vagy kőkemény horrort, a Switch megjelenések és előrendelések áttekintése után garantáltan nem fogsz üres kosárral távozni. Csak az egy meghatározott stílusba tartozó megjelenéseket szeretnéd látni vagy megtalálni az összes olyan játékot, amit akár a legkisebb tesód is nyugodtan kipróbálhat? Használd az oldalon lévő szűrőket és rendezd az oldalon található összes találatot megjelenési idő, ár, stílus vagy életkor szerinti listákba kedved szerint és maximalizáld a keresési hatékonyságodat mindössze pár kattintással.

Kosár tartalma: 0 tétel

Összérték: 0 Ft Ft.

Kategória
Platform
Korhatár
Játékstílus
Ár
Státusz
Állapot
Szállítási díj
Előrendelés
Egyéb tulajdonságok
Kiemelt partnereink
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére