Xenoblade Chronicles 3D 3DS

Xenoblade Chronicles 3D 3DS
Státusz: Nem rendelhető
Platform: 3DS
Korhatár: 12 év felett
Jótállás: 12 hónap
NEM RENDELHETŐ
A Xenoblade Chronicles 3D 3DS már nem kapható.
Nézd meg bal oldalon, hogy a korábbi Xenoblade Chronicles 3D 3DS vásárlói miket szereztek be nálunk.
Lentebb pedig ajánlunk neked néhány hasonló stílusú játékot, melyek között szintén érdemes szétnézned.

Nézz szét raktáron lévő rpg játékaink között:

FONTOS!

A Xenoblade Chronicles 3D kifejezetten a hardverében erősebb New Nintendo 3DS konzolokra készült, így használatához mindenképp egy új 3DS modellre van szükséged, a sima 3DS / 3DS XL / 2DS gépekkel nem kompatibilis!

Xenoblade Chronicles 3D 3DS ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

 
A Wii tulajokhoz hosszú késés és nagy várakozás után, 2011-ben érkezett meg az eredeti Xenoblade Chronicles, mely az elmúlt évek egyik legnagyszabásúbb, legméretesebb és egyben legminőségibb japán szerepjátékaként vonult be a történelembe - a szakmai értékeléseket összesítő és átlagoló Metacriticnél 92%-os állásával egyértelműen mutatja, a játék milyen minőséget is képvisel.

A Nintendo legfrissebb 3DS variánsa, a New Nintendo 3DS nem csak arckövető kamerával, plusz analóg karral és egyéb érdekességekkel rendelkezik, hanem olyan plusz erőforrásokat is kínál a fejlesztők számára, amely a masinán korábban elképzelhetetlen minőségi ugrást tesz lehetővé. Épp ennek köszönhetően születhetett meg a Wii egyik klasszikusának feldolgozása: a Xenoblade Chronicles 3D.
 
A Xenoblade Chronicles egy klasszikus, mégis modern JRPG. A történet szerint az ismert világ két ősi istenség maradványain született meg: az emberek által lakott Bionis és a gépek által uralt Mechonis tulajdonképp két gigász, méreteiket pedig igen nehéz akár csak felfogni. A sztori az emberi oldalon veszi fel a fonalat, amikor a különleges képességeket biztosító Mondano Blade az ifjú Shulk tulajdonába kerül - és aki meglepő módon képes is a sosem látott erejű kardot használni. Természetesen hamar feltűnnek a gépek, és velük a gondok, barátok kerülnek veszélybe, sőt, hamar kibontakozik, hogy itt bizony az egész világ sorsa forog kockán - meglepő fordulatokra és sötét titkokra egyaránt számíthatsz.
 
A játékmenet pedig igazán megkapó. Olyan hatalmas helyszíneken járhatsz, melyeken egész egyszerűen eltörpülsz - ilyet nem sok játékban tapasztalhatsz. Természetesen a városokban beszélgetésekre, mellékküldetésekre és boltosokra számíthatsz, a vadonban pedig harcokra kell készülnöd. A küzdelmekből bőven kijut, ám egy olyan, tényleg mély és izgalmas harcrendszer kapcsolódik hozzájuk, hogy még a legkisebb összecsapások is kifejezetten élvezetes részét képezik a játéknak. Az ellenfelek persze idővel igazodnak a világhoz, így nem kell meglepődnöd, ha égbe nyúló, dínó-szerű lényekkel, hatalmas madár-szörnyekkel és egyéb, lenyűgöző teremtényekkel hoz össze a sors.

Ezt a lélegzetelállító kalandot ezúttal már bárhol, ráadásul térhatással élvezheted. A játék New Nintendo 3DS nyers erejének köszönhetően csodaszépen fest, a plusz gomboknak és legfőképp a második analóg karnak köszönhetően a játék kezelése kényelmes, kézreálló és precíz élményt nyújt.
 

Nem nehéz összefoglalni a Xenoblade Chronicles 3D érdemeit: megdöbbentő külső, mély történet, remek szereplők, hihetetlen méretű, titkokkal teli helyszínek, kismillió ellenfél, áll-leejtős boss-harcok és igényes dallamok jellemzik a New Nintendo 3DS zászlóshajójának számító játékot!

Ha nem szeretnél lemaradni az év egyik legütősebb hordozható élményéről, szükséged lesz egy New Nintendo 3DS kézikonzolra, ugyanis ezt a kidolgozott grafikát csakis az új modell képes megmozgatni, ha pedig még nem rendelkezel vele, a Shulk Amiibo figurát érdemes beszerezned, ugyanis vele plusz tokeneket, azaz a vadiúj Collection módban található játékbeli extra tartalmakat tudod megnyitni!
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére