The Legend of Zelda: Ocarina of Time 3DS Selects

The Legend of Zelda Ocarina of Time 3DS Selects
Státusz: Jelenleg nem elérhető
Platform: 3DS
Korhatár: 7 év felett
Listára

Kívánságlistára teszem
Jótállás

Elolvasom a jótállási feltételeket
Bruttó ár:
 
5.990 Ft
A termék szállítási díja: 500 Ft
Megvásárlásával +60 pontot írunk jóvá Gamercard kártyádon

The Legend of Zelda Ocarina of Time 3DS Selects ISMERTETŐ, LEÍRÁS:


A Legend of Zelda: Ocarina of Time a nagysikerű, a széria talán leghíresebb, legelismertebb darabja egy alapos átdolgozást követően a Nintendo 3DS tulajok számára is elérhetővé válik – természetesen teljes 3D-ben! Az 1998-as eredeti, Nintendo 64 platformra kiadott Zelda epizód nem véletlen lett oly népszerű a játékosok körében: Egy páratlanul izgalmas történetet mesélt el, melyet gyönyörűen kidolgozott grafikával és rendkívül élvezetes játékmenettel bolondított meg. Akkoriban kiemelkedő volt a játékban bejárható terület nagysága, a kalandjáték elemek és lehetőségek sokasága, továbbá a szavatosság is páratlanul jó volt. Nem véletlen, sokan a mai napig a videojáték történelem legjobb alkotásaként tartják számon az Ocarina of Time-ot!

Most, ismét átélhetjük Link kalandjait, ráadásul maximálisan a 3DS képességeit kihasználva tehetjük mindezt: Nem csak attól lesz egyedi és ismét különleges a játék, hogy teljes 3D-ben fog pompázni, de az érintőképernyőre kivetített, azonnal elérhető inventory is jócskán megkönnyíti majd előrehaladásunkat. A készítők rengeteg eddig nem látott újdonsággal is készültek, melyek mind-mind arra várnak, hogy felfedezd őket. Mire vársz még? Hyrule óriási birodalma csak arra vár, hogy elmerülj benne...

KÉPGALÉRIA:

 
 
 
 
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére