Super Smash Bros 3DS vásárlás, akciós ár, megjelenés | Konzolok Szervize
 

Super Smash Bros 3DS

Super Smash Bros 3DS
Státusz: Nem rendelhető
Platform: 3DS
Korhatár: 3 év felett
Jótállás: 12 hónap
NEM RENDELHETŐ
A Super Smash Bros 3DS már nem kapható.
Nézd meg bal oldalon, hogy a korábbi Super Smash Bros 3DS vásárlói miket szereztek be nálunk.
Lentebb pedig ajánlunk neked néhány hasonló stílusú játékot, melyek között szintén érdemes szétnézned.

Nézz szét raktáron lévő verekedős játékaink között:

Super Smash Bros 3DS ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

A Nintendo egyik legnagyobb erőssége az, hogy igazán emlékezetes, egymástól eltérő karaktereket, világokat hoztak létre az elmúlt évtizedekben. A Nintendo 64-es Smash Bros volt azonban az első olyan játék, amely új színt hozott a bunyós játékok világába, hiszen ötvözte a Nintendo különféle sorozatait, és egymás ellen küldte ringbe Mariót, Pikachut a Pokémonból, Donkey Kongot, vagy épp Kirbyt! Mivel a sorozat az összes új Nintendo-konzolra kapott folytatásokat, és ezek népszerűsége egyre inkább növekedett, nem volt kérdés, hogy a legújabb rész nem hagyhatja ki a Wii U-t és a Nintendo 3DS-t sem!
 
A Nintendo 3DS-es Super Smash Bros igazán különleges bunyós játék, amiben egyszerre maximum négy fő csap össze: a cél, hogy a meccs idejének lejártakor TE legyél a legjobbnak tartott harcos! Használd ki választott hősöd képességeit, kerüld el az éppen jó passzban lévő riválisokat, és csapj le a gyenge pozícióban lévő ellenségeidre: a lényeg, hogy Te kerülj a dobogó tetejére! Több tucat karakter közül választhatsz majd, a népszerű Nintendo-sorozatok mellett most olyan vendégszereplők is megjelentek, mint például Sonic vagy Mega Man! A klasszikus hősökhöz további izgalmas figurák csatlakzonak, egyedi mozdulatokkal és képességekkel: itt van például a Super Mario Galaxyból ismert Rosalina (és Lumája), a Wii Fit Trainer, a Kid Icarus-ból Palutena, vagy Pit, a Fire Emblemből pedig Lucina vagy Marth! A Nintendo most tényleg az eddigi legváltozatosabb karakterválasztékot hozta össze, ehhez pedig változatos játékmenet, izgalmas grafika társul,amely maximálisan kihasználja a 3DS hardverében rejlő tartalékokat!
 
Super Smash Bros 3DS 01Super Smash Bros 3dS 02
Ha egy olyan partijátékot szeretnél a gyűjteményed részévé tenni, amely hosszú hónapokra elegendő szórakozást nyújt, és amit évek múlva is szívesen előveszel majd akár egyedül, akár házibulikon, akár online bunyóra, akkor itt a megfelelő szoftver mindezekhez!
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód*Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód*Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód*Biztonsági kód
Árukereső.huÁrukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére