Pokémon X 3DS vásárlás, akciós ár, megjelenés | Konzolok Szervize
 

Pokémon X 3DS

Pokémon X 3DS
Státusz: Nem rendelhető
Platform: 3DS
Korhatár: 12 év felett
Jótállás: 12 hónap
NEM RENDELHETŐ
A Pokémon X 3DS már nem kapható.
Nézd meg bal oldalon, hogy a korábbi Pokémon X 3DS vásárlói miket szereztek be nálunk.
Lentebb pedig ajánlunk neked néhány hasonló stílusú játékot, melyek között szintén érdemes szétnézned.

Nézz szét raktáron lévő akció-kaland játékaink között:

-45%
Story of Seasons: Trio of Towns 3DS - 3DS (3DS)
-45
Eredeti ár:
10890 Ft
Bruttó ár:
5990 Ft
Státusz:
Raktáron
 

Pokémon X 3DS ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

Amikor a legtöbb ember a Nintendo nevét idézi fel, általában a Mario, a Zelda, a Donkey Kong, vagy épp a Metroid sorozatok jutnak eszünkbe - pedig akad egy ennél jóval sikeresebb, jóval népszerűbb, jóval jövedelmezőbb szériájuk is. Ez nem más, mint a kilencvenes években útnak indult, az elmúlt húsz évben nagyjából töretlen népszerűségű Pokémon! Bizony: a Pokémon sorozat készítői a Nintendo tulajdonában vannak, a Nintendo pedig minden új kézikonzol megjelenésekor rendre elkészíttet egy-egy újabb epizódot a legendásan szórakoztató és összetett szerepjáték-sorozatból az aktuális masinára is. Most eljött a Nintendo 3DS és a három dimenziós megjelenítés ideje!

A Pokémon X / Y páros az első olyan kézikonzolos Pokémon-szerepjáték, ami szakít a korábban látott rajzolt, két dimenziós grafikus megjelenítéssel, és inkább három dimenziós játékteret és karaktereket kínál. A három dimenziós váltást már sokan követelték a korábbi részeknél is, de a Nintendo 3DS volt az a masina, ami kellő szépséggel tudta mindezt megoldani: az eredemény egy újszerű , a régi klasszikusokat is új színben tálaló játék, ami az összes Pokémon-rajongó számára képes lesz meglepetésekkel szolgálni.

A Pokémon X/Y alapja továbbra is ugyanaz, mint eddig: egy új Pokémon-edző vagy, aki választott Pokémonja segítségével új Pokémonokat foghat be, és megannyi más edzőt vagy vadon bóklászó Pokémont győzhet le - a befogott lényeket pedig továbbfejlesztheted, hogy újabb és újabb képességekhez jussanak. A Pokémon összetett harcrendszerrel bíró szerepjáték, a különféle kategóriákba tartozó lények ugyanis egy rakás változatos képességgel, erővel és gyengeséggel bírnak, így a legnagyobb stratégák számára is okozhat majd meglepetéseket egy-egy párbaj. A Pokémon X/Y-t erősen ajánljuk mindenkinek, aki szereti a gyűjtőgetős játékokat, vagy a szerepjátékokat: ez az epizód is garantáltan több tucat játékórára leköt majd - ha pedig IGAZÁN rákapsz a játék ízére, akkor több hónapra, vagy akár egy évre elegendő rejtett tartalom és végső kihívás vár majd Rád!

A Pokémon X/Y a tartalmas egyjátékos móka mellett természetesen online és offline multiplayer módokkal egyaránt kecsegtet: ezekben a játékmódokban nem a gépi ellenfelekkel mérheted össze tudásodat, hanem más Pokémon-mesterekkel, akik közül sokan legalább annyi időt töltöttek el csapatuk és Pokémonjaik tuningolásával, a taktikák kitalálásával, mint Te magad!

KÉPGALÉRIA:

Pokémon X 3DS
 
Pokémon X 3DS
 
Pokémon X 3DS
 
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód*Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód*Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód*Biztonsági kód
Árukereső.huÁrukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére