Mario Tennis Open 3DS vásárlás, akciós ár, megjelenés | Konzolok Szervize
 

Mario Tennis Open 3DS

Mario Tennis Open 3DS
Státusz: Nem rendelhető
Platform: 3DS
Korhatár: 7 év felett
Jótállás: 12 hónap
NEM RENDELHETŐ
A Mario Tennis Open 3DS már nem kapható.
Nézd meg bal oldalon, hogy a korábbi Mario Tennis Open 3DS vásárlói miket szereztek be nálunk.
Lentebb pedig ajánlunk neked néhány hasonló stílusú játékot, melyek között szintén érdemes szétnézned.

Nézz szét raktáron lévő sport játékaink között:

Mario Tennis Open 3DS ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

A JÁTÉKSZOFTVER LEÍRÁSA, FONTOS TUDNIVALÓK:


Bár a videojátékok világában gyakran meglépik a kiadók azt, hogy egy híres hőst kimozdítanak eredeti környezetéből, és sportjátékokba helyezik bele, az ilyen próbálkozások általában nem szoktak túlságosan jól sikerülni. Általában nem - de a Mario sportjátékok fejlesztője, a Camelot jó érzékkel fogta meg a Tennisz esszenciáját a Mario Tennis eddig megjelent epizódjaiban: az eredmény pedig egy roppant élvezetes, szórakoztató partijáték lett, ami rajzfilmszerű, mesés grafikájával garantálja azt, hogy a legfiatalabb játékosok is könnyen megértik a képernyőn zajló eseményeket, de a felnőttek sem unatkoznak majd. Ez a kortalan megvalósítás most Nintendo 3DS-en köszön vissza a Mario Tennis Open-el - természetesen a konzol képességeit figyelmbe véve. A különböző típusú ütéseket, mozdulatokat egy-egy gombkombinációval is előhozhatjuk, de elérhetőek a 3DS alsó érintőképernyőjén - ekkor csak egy jól időzített érintésre van szükség ahhoz, hogy meglepjük ellenfeleinket.

A Mario Tennis Open egy tartalmas, szórakoztató tenniszes partijáték, amit kicsiknek és nagyoknak egyaránt nyugodt szívvel oda lehet adni. Szórakoztató játékmenete, színes karakterei garantálják azt, hogy nem fogunk unatkozni játék közben - a bónusz játékmódok és a hagyományos versenyzés mellett a játék ráadásul tartalmaz több különböző többjátékos üzemmódot is. Lehetőség van arra is, hogy az interneten keresztül, a Nintendo 3DS wireless képességeit kihasználva más játékosokkal mérjük össze tudásunkat. Ha nem tetszenek a Mario széria hősei, akkor az általunk kreált Mii figurát is használhatjuk, így az erősségünk, sebességünk és tulajdonságaink az általunk használt felszereléstől függenek majd.
 
INFORMÁCIÓK A MARIO SOROZATRÓL ÉS A JÁTÉK KIADÓJÁRÓL:

A Mario Tennis a Nintendo cég kiadásában jelent meg - a japán óriás több évtizede a konzolpiac egyik vezető szereplője, akinek nevéhez megannyi különböző konzol és több száz népszerű videojáték köthető. A Mario széria talán a legnépszerűbb videojáték-sorozat a játéktörténelemben, a különböző műfajban megjelent játékok (platform, kart, sport, stb) már több, mint 300 millió példányban fogytak el a játékhős 1981-es debütálása óta.

KÉPGALÉRIA:

Mario Tennis Open 3DS
 
Mario Tennis Open 3DS
 
Mario Tennis Open 3DS
 
Mario Tennis Open 3DS
 
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód*Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód*Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód*Biztonsági kód
Árukereső.huÁrukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére