Hyrule Warriors Legends Limited Edition 3DS

Hyrule Warriors Legends Limited Edition 3DS
Státusz: Rendelhető
Platform: 3DS
Korhatár: 12 év felett
Jótállás: 12 hónap
Listára

Kívánságlistára teszem
Jótállás

Elolvasom a jótállási feltételeket
Bruttó ár:
 
18.490 Ft
3ds
game
Ennél a terméknél INGYENES a szállítás
Megvásárlásával +185 pontot írunk jóvá Gamercard kártyádon

A csomag tartalma:

- Hyrule Warriors Legends játékszoftver
- speciális gyűjtői doboz
- iránytű kinézetű óra

Hyrule Warriors Legends Limited Edition 3DS ISMERTETŐ, LEÍRÁS:


A Dynasty Warriors sorozat már jó ideje hatalmas népszerűségnek örvend világszerte, és bár sokan nem nagyon értik, hogy mi teszi annyira nagyszerűvé ezt a megállás nélküli akcióra építő szériát, ha egyszer rákapsz, akkor akár éveken át fogod élvezni az ilyen jellegű játékokat! A legújabb darab a sorozatban nem akármilyen történetet dolgoz fel: összefogott ugyanis a Koei és a Nintendo, hogy megalkossák a Legend of Zelda: Hyrule Warriorst! A játék a Dynasty Warriors sorozat szabályaira épít, miközben teljes egészében a Zelda világában játszódik, és a különféle Zelda-epizódokból jól ismert hősöket, segítőket, és persze azok hírhedt ellenfeleit is tartalmazza!
 
Hyrule Warriors 01 Hyrule Warriors 02
A Hyrule Warriors változatos akciójáték, amiben hatalmas csatatereken kell az ellenséges sereg katonáit legyőzni, a közkatonák százaival kezdve, majd a tisztekkel, vezetőkkel folytatva a harcot. A játékban folyamatosan zajlik a háborúzás, a választott karaktereddel pedig aktívan befolyásolhatod az események kimenetelét, és Te döntöd el azt is, hogy pontosan hol segítesz saját csapataidnak. Az egész játék izgalmas bunyózást, az egekbe szökő kombó-számokat kínál, a grafika pedig végig kihasználja a 3DS-ben rejlő lehetőségeket. A Hyrule Warriors dacára a kézikonzolos megjelenésnek, legalább olyan szép, mint bármely eddig megjelent Dynasty Warriors-játék, a Zeldából kölcsönzött hősök miatt pedig még a DW-széria veteránjainak is teljesen újra kell majd tanulnia a kombózást!
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére