Konzolok szervizeKonzolok szervizeKonzolok szervizeKonzolok szervizeKonzolok szervize
God of War Előrendelés Megjelenés Előtt, Vásárlás PS4 (magyar felirattal)
God of War Előrendelés Megjelenés Előtt, Vásárlás PS4 (magyar felirattal)Végre megérkezett a legendás God of War legújabb epizódja. A széria negyedik darabjára érdemes volt hosszú éveket várni!


A játék fejlesztői, a Sony Santa Monica Studio csapata, igazán kitettek magukért és az előző részek szellemiségét szem előtt tartva nem féltek elrugaszkodni az eredeti koncepciótól. A végeredmény: egy fenomenális látványvilágú akció-kaland, ami minden PS4 tulajdonosnak kötelező vétel!

.
Ezúttal a skandináv mondavilág adja a játék hátterét. Kratos már nem egyedül, hanem fiával, az ígéretes fiatal harcossal, Atreus-szal indul a gigantikus mitológiai szörnyek ellen. Ráadásul a játék harcrendszere is ráncfelvarráson esett át. Kratos új elsődleges fegyvert kapott, a legendás Leviatán baltát, emellett a kameraállást is váll felettire cserélték, hogy még közelebb érezhesd magad a harcokhoz.


Barangold be a lélegzetelállító, hófödte tájakat és küzdj meg a félelmetes ellenfelekkel! A PlayStation 4 exkluzív God of War epikus csatákkal, izgalmas, drámai történetmeséléssel és látványos grafikával vár!


Konzolok szervizeKonzolok szervizeKonzolok szervizeKonzolok szervizeKonzolok szervize