Konzolok szervizeKonzolok szervizeKonzolok szervizeKonzolok szervizeKonzolok szervize
Nyári leárazás: PS4-es és Xbox One-os játékok!
Nyári leárazás: PS4-es és Xbox One-os játékok!
A nyári leárazásaink közepette nem feledkeztünk meg a legújabb konzolokról sem: akár Xbox One, akár PlayStation 4 konzol büszke tulajdonosaként szeretnél új játékhoz hozzájutni, a szokásosnál olcsóbban, akkor érdemes lesz betérni hozzánk – vagy megrendelni az érintett termékeket a weboldalunkon keresztül -, hiszen most mindkét gépre nagyszerű játékok közül választhatsz!

Az Xbox One nyitókínálatának exkluzív szoftverei közül most kedvező áron veheted meg a RYSE-t, ami egy elképzelt múltba kalauzol el, véres csatákkal, és nem akármilyen látványvilággal! Apropó, vér: a zombik egyik eledele...ha már zombik, akkor a DEAD RISING 3 is akciónk részét képezi, most ezt a nagyszerű sandbox-jellegű akciójátékot is olcsóbban vásárolhatod meg! Ha inkább az autóverseny érdekel, akkor pedig vár a FORZA MOTORSPORT 5: az Xbox One egyik legnépszerűbb online játéka hosszú hetekre elegendő szórakozást biztosít majd! Végül, de nem utolsósorban itt van az Xbox One-os TITANFALL is: szállj ringbe a hatalmas fémmonstrumok pilótájaként, vagy közkatonaként, és élj át egy ízig-vérig 2014-es FPS-élményt!

Forza Motorsport 5 Ryse
Killzone Shadow Fall Thief

Folytassuk akciónkat most PlayStation 4-es leárazásokkal! Itt van rögtön az exkluzív KILLZONE: SHADOW FALL, amely a tavalyi év egyik nagyobb meglepetése volt, hiszen nem csak döbbenetesen szép grafikájával csábította el a játékosokat, hanem a jól sikerült online multiplayerével! Ha inkább csak egy hatalmas sandbox-jellegű világban kalandoznál, szuperképességekkel megáldva (vagy megátkozva?), akkor vár az INFAMOUS: SECOND SON! Csak PS4-re olcsóbb most a LEGO MARVEL SUPER HEROES és a LEGO HOBBIT – mindkettő ideális lehet családi játéknak, hiszen a fiatalabbak és az idősebbek egyaránt sokat nevethetnek majd a jobbnál jobb poénokon, miközben a szórakoztató játékmenet sem marad el!

A legújabb konzolokat érintő akciónkat három csúcsminőségű játék zárja. Legyen szó akár a THIEF-ről, a TOMB RAIDER DEFINITIVE EDITION-ről, vagy CALL OF DUTY: GHOSTS-ról, ezek a játékok saját műfajuk csúcsát képviselik! Ne késlekedj hát: itt a lehetőség, hogy kedvező áron juss hozzá a legjobb, legnépszerűbb PS4-es és Xbox One-os játékokhoz!
Konzolok szervizeKonzolok szervizeKonzolok szervizeKonzolok szervizeKonzolok szervize