Konzolok szervizeKonzolok szervizeKonzolok szervizeKonzolok szervizeKonzolok szervize
Közlemény: Fontos rendelési és nyitvatartási tudnivalók
Közlemény: Fontos rendelési és nyitvatartási tudnivalók
Tisztelt Vásárlóink!

Közeleg a Karácsony, már csak néhány nap van hátra az ajándékok megvásárlására és megrendelésére. Ennek alkalmából felhívnánk figyelmeteket a legfontosabb tudnivalókra és dátumokra a házhozszállítással és nyitvatartással kapcsolatban!

Ahhoz, hogy a rendelt csomagot még hétfőn, azaz december huszonharmadikán kézhez kapd, legkésőbb péntek délután 16 óráig le kell adnod rendelésedet, amit mi még azon a napon feldolgozunk, és futáraink rendelkezésére bocsátunk, akik aztán a következő munkanapon, vagyis december huszonharmadikán ki is szállítják a termékeket.

Érdemes lesz tehát bekeretezni ezt az időpontot: 2013. december 20., 16:00: eddig kell leadnod a rendelést, ha még karácsony előtt meg akarod kapni a rendelt termékeinket!


Mindezek mellett természetesen kollégáink a lehető legszélesebb nyitvatartási idők mellett várnak mindenkit. Ha tehát Budapesten élsz, és rendelnél tőlünk, akkor gyere be nyugodtan üzletünkbe, ahol meghosszabbított nyitvatartás mellett, személyes segítségnyújtással várunk Téged - és eladóink még az ajándék kiválasztásában is örömmel segítenek majd! A hétvégén kiemelt üzemben, este nyolc óráig, 23.-án hétfőn pedig este 10 óráig várunk szeretettel mindenkit!

Kellemes vásárlást kívánunk:
- a Konzolok Szervize Csapata
Konzolok szervizeKonzolok szervizeKonzolok szervizeKonzolok szervizeKonzolok szervize