Konzolok szervizeKonzolok szervizeKonzolok szervizeKonzolok szervizeKonzolok szervize
Friss beérkezések: Walking Dead, Dynasty Warriors, Persona!
Friss beérkezések: Walking Dead, Dynasty Warriors, Persona!
Több új szoftver is érkezett a mai napon, hogy kiegészítsék a hét két legnagyobb durranását, a Crysis sorozat harmadik részét, illetve pont az MGS huszonötödik évfordulójára időzített Metal Gear Rising: Revengeance-t.

A sort a PlayStation Vitára kiadott Persona 4: Golden nyitja. Az Atlus zseniálisan jó PlayStation 2-es szerepjátéka a PS Vitás verzióval még jobb, még látványosabb kalandot tartogat a sorozatot ismerő és az újdonsült Persona-játékosok számára egyaránt! Ha le akarod kötni magad akár több, mint száz órára, akkor ne várj tovább: a Persona 4 Golden pont megfelelő választás számodra!


A másik új megjelenés a mai napon a Dynasty Warriors 7: Empires. A legújabb Dynasty Warriors feltuningolt, javításokkal és bővítésekkel alaposan telepakolt új verziója. Ha szereted a vég nélküli kaszabolást és a megállíthatatlan akciót, akkor kár lenne kihagynod az új Dynasty Warriors játékot, ami ezúttal csak és kizárólag PlayStation 3-ra érkezett meg!

Bár nem konkrétan mostani megjelenési dátummal bír, de ismét raktáron van a Telltale-féle Walking Dead PlayStation 3-a változata, méghozzá NTSC-s verzióban. A tavalyi év egyik legnagyobb meglepetésének tartott kalandjátéka sokaknak elnyerte a tetszését - ha ismered és szereted a képregényt, vagy a tv-szériát, akkor ezt kár lenne kihagyni!


Hogy nehogy akció nélkül maradjunk, beindítottuk a Ghost Recon: Future Soldier akciónkat is, a futurisztikus összecsapásokat egyedi, taktikai harcokkal ötvöző játék a készlet erejéig igen kedvező áron vásárolható meg nálunk!
Konzolok szervizeKonzolok szervizeKonzolok szervizeKonzolok szervizeKonzolok szervize