Konzolok szervizeKonzolok szervizeKonzolok szervizeKonzolok szervizeKonzolok szervize
Guild Wars 2: Tudnivalók az indulásról
Guild Wars 2: Tudnivalók az indulásról


 TUDNIVALÓK A GUILD WARS 2 MEGJELENÉSÉRŐL:

Augusztus huszonnyolcadikan megjelenik az ArenaNet és az NcSoft legújabb játéka, a Guild Wars 2. Az előfizetési díj nélküli MMORPG megjelenésével kapcsolatos információkat most megosztjuk Veletek: ezek a tudnivalók elengedhetetlenek a minél gördülékenyebb rajt érdekében.

Azok, akik rendelkeznek a "Guild Wars 2" előrendelői csomaggal, augusztus huszonhetedikén reggel indulhatnak kalandra a játék világában - fontos azonban, hogy legfeljebb két napig játszhatnak az előrendelői kóddal, ha ebben az időszakban nem fejezik be a vásárlást a végleges Guild Wars 2-vel, akkor elvesztik a játékhoz való hozzáférésüket!

Azok, akik hagyományos módon vásárolják meg a Guild Wars 2-t, azok augusztus huszonnyolcadikától (a megjelenés napjától kezdve) tudnak játszani a játékkal - fontos, hogy az online netkapcsolat mellett egy regisztrációra lesz szükség, ahol a kódod megadása után az emailcímed segítségével létrehozol egy Guild Wars 2 felhasználónevet. Ne add ki a GW2-höz tartozó felhasználóneved és jelszód senkinek!

A megvásárolt  példányod (akár preorder, akár végleges) regisztrációjára itt lesz lehetőség, a regisztrációra már most is lehetőség van, a kliens pedig belépés után már tölthető is. www.register.guildwars2.com

..ha pedig még nem döntötted el, hogy megvásárolod-e a Guild Wars 2-t, az elmúlt évek legjobban várt MMORPG-jét, akkor látogass el a termék adatlapjára, ahol igyekeztünk minden információt összeszedni, amire csak szükséged lehet a játékkal kapcsolatban!
Konzolok szervizeKonzolok szervizeKonzolok szervizeKonzolok szervizeKonzolok szervize