Konzolok szervizeKonzolok szervizeKonzolok szervizeKonzolok szervizeKonzolok szervize
Előrendelhető a Resident Evil 6!
Előrendelhető a Resident Evil 6!
A Capcom több, mint három éve nem rukkolt elő a Resident Evil 5 folytatásával. A megfelelő pillanatra vártak, a játékosok pedig hosszú ideig spekuláltak azon, hogy vajon milyen irányba indul el a sorozat a különleges, sok szempontból megosztó ötödik rész után. Néhány hónapja történt meg csak a nagy leleplezés, de sokak nagy meglepetésére az is kiderült, hogy a játék már igen komoly készültségi állapotban van, hiszen nem 2013-as megjelenésről van szó. A Resident Evil hatodik része már idén ősszel megjelenik - mi pedig összeszedtünk róla minden információt, amit tudni lehet a játékkal kapcsolatban, és persze beindítottunk előrendelői akciónkat is.


A Resident Evil 6 az eddigi legnagyobb játék, ami a Capcom csapatainál készült. A japán kiadó-óriás több különböző csapatot is összevont (ez több, mint hatszáz fős stábot jelent, ami új rekord a Capcom számára), mindez pedig azért történt, mert a Resident Evil 6 minden eddiginél ambíciózusabb fejlesztés, legalább harminc órás játékidővel. A játékban három fő történetszálat játszhatunk végig, amelyekben Leon S. Kennedy, Chris Redfield és Jake Muller szemszögéből ismerhetjük meg a legújabb bonyodalmakat. A három szál egymástól drasztikusan eltérő játékmenettel bír: Leon a hagyományosabb rémisztgetést és a régimódibb zombikat hozza vissza, Chris a nagyüzemi fegyveres akció és az új vírus-variáns oldalát mutatja be, Jake, Albert Wesker fia pedig a közelharci megoldások híve - az apucit ismerve ez nem is meglepő. A játék hatalmas tartalommal, teljesen új irányítással, visszatérő online játékmódokkal várja a játékosokat októberben, előrendelőink pedig ingyenes házhozszállítást kapnak tőlünk ajándékba!
RESIDENT EVIL 6 ADATLAPOK, ELŐRENDELÉS (INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁSSAL)

Ha szeretnél mindent megtudni a Resident Evil 6 történetéről, a szereplőkről, vagy éppen szívesen elolvasnál egy történelmi visszatekintést a Resident Evil széria születéséről és tündökléséről, akkor irány a játékok adatlapja, ahol minden szükséges információt megtalálsz majd - és még annál is többet!


Konzolok szervizeKonzolok szervizeKonzolok szervizeKonzolok szervizeKonzolok szervize