Konzolok szervizeKonzolok szervizeKonzolok szervizeKonzolok szervizeKonzolok szervize
A héten érkezik a LEGO Batman 2, előrendelői ajándékokkal!
A héten érkezik a LEGO Batman 2, előrendelői ajándékokkal!
A Traveller's Tales tehetséges fejlesztőcsapata immáron több, mint fél évtizede menedzseli a LEGO márkanév videojátékos verzióit. Első pillantásra ez nem tűnhet valami nagy dolognak, a LEGO videojátékok azonban remekül működnek: az aranyosabb, játékosabb külalak lehetővé teszi a csapat számára, hogy hihetetlenül jó humort, jól játszható játékmenetet csempésszenek a játékba, amit így a kicsik és a nagyok egyaránt értékelni tudnak majd. Éppen ezért várják már oly sokan a júniusi LEGO Batman 2-t.

 A Lego Batman 2-ben a korábban már bizonyított formula újabb fejlődésen esett át: hatalmas bejárható terület, izgalmas, feszes játékmenet és egy rakás választhatő szuperhős vár majd a játékosokra. Bizony: a LEGO Batman 2 már nem csupán Batmant és barátait emeli a középpontba, de olyan hősöket is bemutat majd, mint a Green Lantern, Superman, Flash, Martian Manhunter, Aquaman vagy épp Wonder Woman. A játékot továbbra is nyugodt szívvel ajánljuk mindenkinek, aki szereti a szuperhősös kalandokat, élvezte az eddig megjelent LEGO játékok valamelyikét, vagy akinél akad a családban fiatalabb rokon, aki jó játékra vágyik - ennél kereseve sem találhatnátok jobbat az idei nyárra.

Előrendelői ajándékaink:

A LEGO Batman 2-t előrendelőink egy rakás előrendelői ajándékot kapnak tőlünk - nézzük is át, miről van szó. Az elmúlt években hagyománnyá vált, hogy előrendelőink ingyenes házhozszállítást kapnak tőlünk, de ezen felül is tudunk néhány meglepetéssel szolgálni. Az első a jobb oldalt látható LEGO Batman 2-es tornazsák, amit limitált példányszámban tudunk az előrendelőknek ajándékozni - érdemes tehát minél előbb előrendelni. A tornazsák mellett egy Lego Batman 2-es poszter is vár a játékosokra - ezen felül a játékon belül hozzáférhető tartalmak is járnak előrendelőinknek - ajándék DLC formájában. 


LEGO BATMAN 2 ELŐRENDELÉS - INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁSSAL!

Konzolok szervizeKonzolok szervizeKonzolok szervizeKonzolok szervizeKonzolok szervize