Konzolok szervizeKonzolok szervizeKonzolok szervizeKonzolok szervizeKonzolok szervize
Megérkezett a Splinter Cell : Conviction!
Megérkezett a Splinter Cell : Conviction!
A Ubisoft által régóta fejlesztett, a kezdeti koncepció óta sokat változott Splinter Cell: Conviction végre megérkezett - emlékeztetjük kedves Vásárlóinkat, hogy az előrendelési akció (melynek keretein belül ingyenes házhozszállítással kapják kézhez az előrendelt játékot) a mai nappal lezárult, a játék pedig megjelent, és megvásárolható üzletünkben! Előrendelőink SPLINTER CELL CONVICTION ajándékcsomagot kapnak a játékhoz - amiben különböző apró extrák találhatóak - a csomag szerdán érkezik meg a megbeszélt címekre.

>> SPLINTER CELL CONVICTION MEGRENDELÉS

Az Xbox 360-ra megjelenő Splinter Cell Conviction egyébként néhány hete kipróbálhatóvá vált mindenki számára az Xbox Live-ról letölthető ingyenes demó által - a fejlesztők pedig a rajongók legfontosabb problémáira (nem eléggé nehéz a keményebb nehézségi fokozatokon sem, a lopakodás elhanyagolható) reagálva elmondták, hogy bizony a végleges verzió jóval durvább kihívásokat és jóval lopakodás-orientáltabb játékmenetet tartogat, viszont ezt a demóban nem mutathatták meg, hiszen akkor a történet bizonyos részei kerülnének leleplezésre...

Nézzünk még meg egy trailert, ami megmutatja, mi kellett ahhoz, hogy a békés megoldásokat preferáló Sam Fisher könyörtelen harcossá váljon:

Konzolok szervizeKonzolok szervizeKonzolok szervizeKonzolok szervizeKonzolok szervize