Üdvözlünk kedves Vásárló!
Bejelentkezés
Ne hagyjatok ki semmiből!
Információs oldal
Információk és adatok használata
Az oldalon lévő információk, adatok - akár képként, akár szövegként jelennek meg- kizárólag tájékoztatásul szolgálnak, így bármikor módosulhatnak. Az oldalon lévő információk felhasználása a felhasználó felelősségét terheli, a pontatlan adatok felhasználásából eredő károkért cégünk semmiféle felelősséget nem vállal.
Nem vállalunk felelősséget továbbá azért sem, ha egy külső oldalon (pl. arukereso.hu, hirdetési portálok), a rólunk megjelenített adatok nem egyeznek a www.konzolokszervize.hu-n található adatokkal. Ilyen esetben mindig a konzolokszervize.hu-n található adatok (képek, árak, leírások) a mérvadóak.

Szerzői jog
A főoldal, a site oldalai, illetve az azokat megjelenítő képernyő, a bennük megjelenő saját információval, képanyaggal (így a nevek, kifejezések, logók, grafikák) szerzői és egyéb joga a Game Studio Kft. illetve az adott termék kiadójának tulajdonát képezik, így vonatkoznak rájuk a szellemi tulajdon védelmének szabályai. Az ezen eszközök feletti jog megsértése törvénysértő. Cégünk, az esetleges jogsérelemből eredő kárigényét minden esetben érvényesíti a károkozóval szemben.

Kárfelelősség kizárása
A Game Studio Kft.. nem tartozik kártérítési felelősséggel sem az oldallal kapcsolatos, sem annak használatából, működésképtelen állapotából, üzemzavarból, vírusból vagy egyéb rendszerhibából fakadó, felhasználókat ért károk bármelyikének esetében sem. Az oldal hibájából eredő károkat (veszteségeket, költségeket) a károsult viseli akkor is, ha azok a Game Studio Kft. gondatlan magatartása miatt következtek be.

Oldallal kapcsolatos észrevételek
Cégünk nyitva áll az észrevételeid előtt! Fokozott figyelmet fordítunk arra hogy minden problémamentesen működjön az oldalon, illetve hogy a közzétett adatok helytállóak legyenek. Amennyiben észrevételed, javaslatod, kérdésed adódik, akkor kattints a képernyő jobb alsó sarkában található piros ablakra ("Kérdezz tőlünk élőben!"). Ez egy elő Promptchat felületet, ahol azonnal kapcsolatba léphetsz velünk anélkül, hogy a programot le kellene töltened a saját gépedre. Ezt az opciót hétköznaponként, 10-18 óráig veheted igénybe. Segítségedet és előre is köszönjük!

Hírlevéllel kapcsolatban
A Konzolok Szervize nem vállal felelősséget a hírlevelekkel, sem a hírlevélre való felkerüléssel kapcsolatban. Az oldalon keresztül több módon lehet a hírlevél listára felkerülni, amelyet nem lehet visszakövetni. Azonban mindenkinek, aki felkerült, lehetősége van egy kattintással lekerülni a listáról vagy telefonon illetve e-mailen keresztül.

Feliratkozás:
A hírlevélre automatikusan feliratkozik, aki az oldalunkra regisztrál, vagy azon keresztül üzenetet küld nekünk bármilyen formában. Amennyiben valaki igénybe veszi azt a lehetőséget, hogy egy adott termék adatlapját elküldi a barátjának, azzal őt is automatikusan felíratta a hírlevélre. Tehát az oldal bármely felületén begépelt e-mail cím automatikusan bekerül a hírlevél rendszerünkbe. Ezenkívül felkerül a hírlevél listára az is, aki nálunk javíttatja gépét, ugyanis ilyenkor szintén meg kell adni az email címet a kapcsolattartás érdekében. Ez automatikus, ezért aki szervizünk szolgáltatásait igénybe veszi vállalja, hogy rákerül a listára.
A hírlevélre való felkerülés után a felhasználó a levél alján található linken beállíthatja, hogy milyen gyakran szeretne levelet kapni.

Leiratkozás:
A leiratkozásra lehetőség van minden egyes hírlevél alján feltüntetett „A leiratkozáshoz kattintson ide!” link használatával vagy telefonon a 06/20-542-61-32 vagy 06-20/544-46-66 számon, illetve e-mailben a konzolok@konzolokszervize.hu e-mailcímen.

Garanciális feltételek
 • Garancia
  • Garanciális feltételek
 • Szavatossági, jótállási kötelezettségeinknek a Polgári törvénykönyv, a 151/2003 (IX.22.) -, a 45/2014 (II.26.) Kormány rendeletek, valamint a 19/2014 (IV.29.) NGM rendelet rendelkezéseinek megfelelően teszünk eleget.
  A vásárló számára nyitva álló, a termékhez járó jótállási jegyen meghatározott garanciaidő alatt vagy kicseréljük, vagy szervizünk megjavítja az esetlegesen meghibásodott olyan termékeket, amelyekre jótállási kötelezettségünk kiterjed.
  • Speciális esetek:
   • Sony termékek
  Gyári Sony gép, kiegészítőt, tartozék meghibásodása esetén hívd a 06 1 814 4800 (munkanapokon 11:00-20:00 között ) –es telefonszámot, ahol a Sony munkatársai fognak segíteni neked.

   • Microsoft termékek
  Gyári Microsoft gép, kiegészítő, tartozék meghibásodása esetén hívd a 06 80 018590 (munkanapokon 09:00-17:00 )-es telefonszámot, vagy látogass el a myservice.xbox.com/hu-HU/Pages/Welcome.aspx weboldalra, és jelentsd be a hibát.

  • Gépek
  Üzletünk igyekszik mindent megtenni a kényelmed érdekében, éppen ezért elegendő a géphez kapott garancialevél megőrzése a garanciális javítás esetére. A megvásárolt gép számát regisztráljuk rendszerünkben, így a szám és a garancialevél kellően bizonyítja, hogy az esetlegesen javításra szoruló konzolt nálunk vásároltad.
  • Játékok
  Játékokra akkor tudjuk a 12 hónapos garanciát vállalni, ha az nem karcos, nincs összefogdosva, meggörbítve, megtörve, eltörve stb. Vagyis, ha a hiba magában a szoftverben van, nem pedig a szakszerűtlen használat miatt élvezhetetlen. A PC szoftverekre - a hozzájuk tartozó aktivációs procedúra folytán - nem érvényesíthető a 12 havi jótállás. Szellemi tulajdonról lévén szó, amennyiben hibásak a lemezek, a termék online regisztrációs szerveréről kell letölteni a sértetlen tartalmakat, ezt akár többször is meg lehet ismételni az adatok javítása érdekében.

  • Garanciaidő
   • Új gépek esetén: 12 hónap
   • Microsoft gépek esetén 12 + 12 hónap
    • 12 hónap teljes körű garancia
    • 12 hónap alaplapi garancia
   • Új kiegészítők esetén: 12 hónap
   • Új szoftverek esetén: 12 hónap
   • Használt termékek esetén típustól függetlenül 1 hónap
   • Szervizgarancia: lásd a szervizoldalon az egyes javítási feladatoknál
  A termékekre vonatkozó garanciaidőket mindig megtalálod a termék adatlapján. A sztenderd garanciaidőtől a gyártók a fogyasztó javára eltérhetnek. Emiatt lehetséges, hogy a termék adatlapján ezektől eltérő időintervallumot találsz! Ha az adatlapon nincs feltüntetve a garanciaidő, akkor az itt találhatóak érvényesek!

  Amennyiben a hozzánk javításra beküldött konzol a visszaérkezéstől számított 3 napon belül ismét meghibásodik ugyanazzal a problémával, akkor álljuk a vissza és kiszállítás egyszeri költségét. Természetesen vannak kivételes esetek, így fenntartjuk az egyedi elbírálás jogát.

 • Kellékszavatosság
 • Üzletünk hibás teljesítése esetén a Polgári Törvénykönyv szabályai szerint kellékszavatossági igényt (a termék már annak átvételekor hibás volt, csak se te, se mi nem tudtunk róla) érvényesíthetsz velünk szemben. Ennek keretében kérhetsz: kijavítást vagy kicserélést (kivéve, ha az ezek közül az általad választott igény teljesítése lehetetlen vagy aránytalan többletköltséggel járna). Ha ezeket nem kérted/nem kérhetted, úgy igényelhetsz árleszállítást, illetve a hibát mi magunk is kijavíthatjuk. Ha mindezen opciók közül egy sem vezet eredményre, végső esetben elállhatsz a vásárlástól.
  Választott kellékszavatossági jogod helyett egy másikra is áttérhetsz, az áttérés költségét azonban Te vagy köteles viselni (kivéve, ha miattunk kellett másikat választanod).

  A hibát köteles vagy annak felfedezése után haladéktalanul, de nem később, mint a hiba felfedezésétől számított kettő hónapon belül közölni velünk. A szerződés teljesítésétől számított két éves elévülési határidőn túl kellékszavatossági jogaid már semmiképpen sem érvényesítheted. Használt termék esetén ez a határidő egy hónap.

  A termék átvételétől (teljesítés) számított hat hónapon belül kellékszavatossági igényed érvényesítésének a hiba közlésén túl nincs egyéb feltétele. Hat hónap eltelte után azonban már Te vagy köteles bizonyítani, hogy az általad felismert hiba már a teljesítés időpontjában is megvolt.

 • Termékszavatosság
 • Termékhiba esetén választhatsz, hogy a fenti kellékszavatossági igényeidet nálunk kívánod-e érvényesíteni, avagy közvetlen a gyártót, forgalmazót keresed meg (termékszavatosság). Termékszavatossági jogoddal kérheted a hibás termék (vagy minőségi hibás, vagy nem felel meg a leírásban adott tulajdonságoknak) kijavítását vagy kicserélését. Igényed a termék gyártó általi forgalomba hozatalától számított két éven belül érvényesítheted. E határidő elmulasztása jogvesztő. A termék hibáját neked kell bizonyítanod.

  A gyártó (forgalmazó) kizárólag akkor mentesül termékszavatossági kötelezettsége alól, ha bizonyítani tudja, hogy:
  – a terméket nem üzleti tevékenysége körében gyártotta, illetve hozta forgalomba, vagy
  – a hiba a tudomány és a technika állása szerint a forgalomba hozatal időpontjában nem volt felismerhető vagy
  – a termék hibája jogszabály vagy kötelező hatósági előírás alkalmazásából ered.

  A gyártónak (forgalmazónak) a mentesüléshez elegendő egy okot bizonyítania.

  Fontos! Ugyanazon hiba miatt kellékszavatossági és termékszavatossági igényt egyszerre, egymással párhuzamosan nem érvényesíthetsz. Termékszavatossági igényed eredményes érvényesítése esetén a kicserélt termékre, illetve kijavított részre vonatkozó kellékszavatossági igényed már a gyártóval szemben érvényesítheted.

Kosár tartalma: 0 tétel

Összérték: 0 Ft Ft.

Kiemelt partnereink
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére