Üdvözlünk kedves Vásárló!
Ne hagyjatok ki semmiből!


Xbox One X vásárlás - a jövő megérkezett!

1210

xbox_one_x_elorendeles_vasarlas

Készen állsz a világ legerősebb konzoljának érkezésére? Az Xbox One X elképesztő grafikai képességekkel, folyadékhűtéssel és natív 4K támogatással eddig sosem látott játékélményt garantál.


xbox_one_x_elorendeles_vasarlas_05

Régóta vártunk a pillanatra, hogy az elérhető legrealisztikusabb játékélmény a nappalinkba költözzön, az Xbox One X pedig eddig sosem látott mértékű nyers erővel hozza ki a legtöbbet a kompatibilis játékokból. A stílusos burkolat alatt egy valódi szörnyeteg rejtőzik, az Xbox One X ugyanis nem kevesebb, mint 6 TFLOPS-al és 12 GB RAM-al van felszerelve, ami eddig példátlan a konzolok történetében.

Az elképesztő erő mellett az Xbox One X egyben a legkisebb Xbox One modell is, így nem kell súlyemelőnek lenned, hogy átvidd a haverokhoz egy kis offline multira, a túlmelegedés ellen pedig speciális folyadékhűtést vet be a gép. A natív 4K felbontás szabályosan új életre kelti a kedvenc játékaidat, melyek közül már az induláskor elérheted az olyan népszerű címek grafikailag feltuningolt verzióját, mint a Halo 5: Guardians, a Forza Motorsport 7, az Assassin's Creed: Origins vagy a Need for Speed Payback.

Az Xbox One X konzolt két féle csomagban is megvásárolhatod nálunk, az alapkiadás mellett ugyanis elérhető a limitált Project Scorpio Edition, melyet egyedi festéssel és emblémával, ám az alapkiadással megegyező árban szerezhetsz be.Vissza
Nyomtatható verzió

|
2017-11-03 18:25:39
{{product.discount_percent}}%
{{product.popupTxt}}
+ AJÁNDÉKKAL
{{product.discount_percent}}
Eredeti ár:
{{product.orig_price}} Ft
Bruttó ár:
{{product.current_price}} Ft
{{product.current_price}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Érkezés:
{{{product.arrive_date}}}
Korábbi megjelenés:
{{product.release}}
Megjelenés:
{{product.release}}
 
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére