Üdvözlünk kedves Vásárló!
Ne hagyjatok ki semmiből!


Vásárolj Xbox One konzolt akciós áron!

1674
Szeretnél egy igazán jó gépcsomag boldog tulajdonosa lenni idén karácsonykor, esetleg a megfelelő ajándékot keresed? Jó helyen jársz: most kiválasztottunk három igazán ütős konzolcsomagot – és olcsóbbá tettük őket, hogy még ideálisabbak legyenek a következő időszakban számodra!

Egy igazán különleges, a szokásos feketékhez képest egészen extravagáns Xbox One gépcsomag érdekel? Akkor válaszd a Sunset Overdrive-ot, és most Watch Dogs-ot is tartalmazó fehér Xbox One csomagunkat! Igazán kedvező árért nem csupán egy dögös, egyedi külsővel bíró gépet kapsz tőlünk, hanem két extra játék is jár a konzol mellé! Az egyik az idei év egyik legegyedibb akciójátéka, tele humorral és izgalommal – a másik pedig a Ubisoft legújabb sandbox jellegű játéka, amiben a nyomasztó hangulat hackeléssel, kötetlen akciózással és hatalmas bejárható területekkel párosul!

Sunset Overdrive Xbox One AC Bundle Xbox One Assassins Creed Unity Xbox One Kinect Bundle AC Unity

Két Assassin's Creed-es Xbox One gépcsomag is akciós a következő hetekben! A két csomag között a legfontosabb különbség az, hogy az egyikben megtalálható a partijátékok és a fitnesz-szoftverek által megkövetelt KINECT szenzor! Ha tehát olyan masinát szeretnél, amivel a zenés ügyességi játékok, edzőprogramok egyaránt használhatók, akkor válaszd  a Kinectes Assassin's Creed gépcsomagot – ha pedig inkább a lehető legalacsonyabb ár érdekel, és a Kinectes dolgok annyira nem jönnek be, akkor válaszd a Kinect nélküli AC-s gépcsomagunkat! Mindkét pakkban megtalálható az Assassin's Creed IV: Black Flag és az Assassin's Creed Unity is, a Ubisoft népszerű sorozatának két legfrissebb része! És ha mindez nem lenne elég, még ajándékba adunk ezek mellé egy Watch Dogs játékszoftvert is!

Vissza
Nyomtatható verzió

|
2014-12-01 14:58:15
{{product.discount_percent}}%
{{product.popupTxt}}
+ AJÁNDÉKKAL
{{product.discount_percent}}
Eredeti ár:
{{product.orig_price}} Ft
Bruttó ár:
{{product.current_price}} Ft
{{product.current_price}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Érkezés:
{{{product.arrive_date}}}
Korábbi megjelenés:
{{product.release}}
Megjelenés:
{{product.release}}
 
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére