Üdvözlünk kedves Vásárló!
Ne hagyjatok ki semmiből!


Új Xbox One akció: gépcsomagok ajándék játékka!

1252
Itt az idő, hogy csatlakozz a legújabb konzolgenerációhoz! Vásárolj nálunk most új Xbox One konzolt, hogy akciós áron juthass hozzá a legjobb játékokhoz! Négy új csomaggal készülünk a következő hetekre, mindegyikben egy ajándék játék lapul! Nem egy, nem kettő, hanem rögtön öt különböző csomaggal készültünk a legfrissebb akciónkra – ne maradj hát le róluk, lássuk hogy miről van szó!

FPS-rajongóknak ajánljuk a legfrissebb, 1 terabájtos merevlemezzel ellátott Xbox One csomagot. A pakkban megtalálható az egyedi festésű Advanced Warfare-témájú Xbox One konzol, a Call of Duty: Advanced Warfare játékszoftver, és egy ajándék DESTINY is! Az ősz két legfontosabb FPS játéka egy csomagban: előbb ér véget a 2014-es év, minthogy erre a párosra ráunnál!


Az egyedi festésű Xbox One-oknál maradjunk: a Sunset Overdrive című játékhoz kiadott limitált kiadású Xbox One konzol is akciós, most ajándék Call of Duty: Ghosts szoftvert kapsz tőlünk! A változatosság gyönyörködtet: az elegáns fehér konzol, az eltérű műfajú extra játékok garantálják a szórakozást!


COD AW Destiny

Két Assassin's Creed-es gépcsomag is vár Rád, ha inkább a történelem fantasyval nyakon öntött alternatív bugyraiban kalandoznál fantasztikus minőségű játékokkal: mindkét csomagban megtalálható a tavalyi Assassin's Creed IV: Black Flag, és egy Assassin's Creed Unity letöltőkód, ami a legújabb, a nagy francia forradalom idején játszódó AC-rész! Az egyik csomaghoz ajándék LEGO Marvel Super Heroest adunk, hogy a fiatalabb játékosoknak is legyen mivel szórakoznia, a másikhoz pedig a szintén friss Call of Duty: Advanced Warfare jár, hogy a sok kardozás és mászkálás után némi modern háborúzással pörgesd fel a játékkal töltött óráidat!


Végül, de nem utolsósorban itt egy olyan gépcsomag, amely három extra játékkal szórakoztat majd téged! Kulcssszó a változatosság, hiszen a három játék teljesen eltérő stílust képvisel. A FIFA 15 virtuális focizást kínál hatalmas csapat- és játékosfelhozatallal, a Forza Motorsport 5 tartalmas, látványos autóversenyzés fantasztikus minőségben, és végül itt van az ajándék Destiny, amely a Bungie legújabb online FPS játéka!


Minden csomag 500gb-os merevlemezt tartalmaz (kivéve ott, ahol 1 terabájtos a tárhely), tehát a mentések és a játékok telepítése miatt nem kell aggódnod!Vissza
Nyomtatható verzió

|
2014-11-12 15:18:23
{{product.discount_percent}}%
{{product.popupTxt}}
+ AJÁNDÉKKAL
{{product.discount_percent}}
Eredeti ár:
{{product.orig_price}} Ft
Bruttó ár:
{{product.current_price}} Ft
{{product.current_price}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Érkezés:
{{{product.arrive_date}}}
Korábbi megjelenés:
{{product.release}}
Megjelenés:
{{product.release}}
 
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére