Üdvözlünk kedves Vásárló!
Ne hagyjatok ki semmiből!


Prémium Xbox 360 Gépcsomag kapható, Halo 4-el és Forza Horizonnal!

1724

Nem akármilyen ajánlattal várunk Téged, ha egy új Xbox 360 konzol vásárlásán morfondírozol: ez a csomag ugyanis kétség kívül mindent tartalmaz, amire induláskor szükséged lehet! A 250 gigabájtos merevlemezzel ellátott Xbox 360 konzol mellett ott van a dobozban a Halo 4 és a Forza Horizon, a további ajándékokról nem is beszélve!


A HALO 4 a belsőnézetes lövöldözős játékok egyik nagy sztárja, amely a legendás sci-fi opuszt emtelte új magasságokba megjelenésekor - ha egy kihagyhatatlan, epikus élményre vágysz, akkor kezdd ezzel az Xbox 360-as kalandjaidat! Ha pedig inkább a vezetés élménye vonz, akkor keresve sem találhatnál jobbat a FORZA HORIZON-nál: itt nem szimulátort készítettek, ami a valósághű vezetésre koncentrál, hanem egy fantasztikus versenyjátékot, ami a kötetlen vezetés élményét adja a játékosoknak!

Xbox 360  Gépcsomag vásárlás

Ez az Xbox 360 modell maximális felszereltséggel bír: a 250gb-os merevlemez elég lesz több tucat játék telepítésére, a géphez adott ajándék HDMI kábellel pedig a lehető legszebb képet préselheted ki tévédből vagy monitorodból! Ugorj be az Xbox 360-tulajok egyre szélesedő táborába, most csupán 59,990 forintos áron!Vissza
Nyomtatható verzió

|
2014-04-07 11:35:22
{{product.discount_percent}}%
{{product.popupTxt}}
+ AJÁNDÉKKAL
{{product.discount_percent}}
Eredeti ár:
{{product.orig_price}} Ft
Bruttó ár:
{{product.current_price}} Ft
{{product.current_price}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Érkezés:
{{{product.arrive_date}}}
Korábbi megjelenés:
{{product.release}}
Megjelenés:
{{product.release}}
 
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére