Üdvözlünk kedves Vásárló!
Bejelentkezés
Ne hagyjatok ki semmiből!

World of Warcraft: Legion vásárlás

1265
World of Warcraft Legion előrendelés

A Blizzard fejlesztői sokat tanultak az elmúlt évek trendjeiből, igényeiből. Ennek eredményeképpen egy olyan World of Warcraft-kiegészítőt hoztak össze, ami valóban képes arra, hogy minden játékostípusnak megfeljen: legyen szó a magányos farkasokról, a raidelni vágyókról, vagy éppen a pvp iránt áhítozókról. Minden rendszert átdolgoztak, újdonságokkal és egészen elképesztő mennyiségű tartalommal turbózták fel a World of Warcraft alapjait. Vár a legújabb kihívás, vár a Burning Legion veszedelmes inváziója!

WORLD OF WARCRAFT LEGION ELŐRENDELÉS:

PCWorld of Warcraft Legion PC10 890 FtPCWorld of Warcraft Legion PC Collector's Edition24 890 Ft


>> Várnak a legendás fegyverek! A WoW-játékosok jól ismerik Azeroth legerősebb varázstárgyait. Ashbringer, Doomhammer? A Blizzard dizájnerei minden kaszthoz és azok minden specializációjához egy legendás fegyvert rendelt hozzá, amely most már a Tiéd! Fejleszd tovább, erősítsd küldetések és dungeonök teljesítésével, és sajás talenteket is választhatsz fegyverednek, így téve egészen egyedivé játékstílusodat!

>> Új játszható kaszt: Demon Hunter! Illidan kiválasztott elitje közé tartozó harcosként egyetlen célod lesz: legyőzni a Burning Legion démonjait, bármilyen áron! Akrobatikus képességei, hihetetlen gyorsasága és az Illidantól már jól ismert mozdulatai garantálják majd a Demon Hunter szórakoztató mivoltát! Ha már úgy érzed, hogy semmi újat nem tudna nyújtani a WoW ennyi év után...akkor az új kaszt változtatni fog ezen!

>> Új szinthatár, új helyszínek, új lehetőségek: Felsorolni is nehéz lenne, hogy mennyi újdonsággal bővül a World of Warcraft a Legion kiegészítővel. Immáron 110-es szinting juthatsz el bármelyik hősöddel, ehhez persze jópár új zóna, megannyi új dungeon és raid dukál. Megjelent a játékban a Class Hall, ahol exkluzív helyszínt tudhatsz magadnak, osztozva választott kasztod legendáival és hőseivel. Bárhová követnek a Championök, a Warlords of Draenorból megismert követők továbbfejlesztett verziói, akik komoly harci képességgel bírnak!

Vissza
Nyomtatható verzió

|
2016-08-19 01:35:20

Kosár tartalma: 0 tétel

Összérték: 0 Ft Ft.

Kiemelt partnereink
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére