Üdvözlünk kedves Vásárló!
Ne hagyjatok ki semmiből!


Wolfenstein II: The New Colossus vásárlás - szabadítsd fel Amerikát az elnyomás alól

705

wolfenstein_ii_the_last_colossus_vasarlas_02

A hatalmas sikerű Wolfenstein: The New Order folytatása nem vesz vissza az erőszakból, játékmenetileg pedig változatosabb, mint valaha, ráadásul csak nálunk a leggyorsabbak egy soundrack CD-t és DLC-t is kapnak a játék mellé!


wolfenstein_ii_the_last_colossus_vasarlas_elorendeles_07

BJ Blazkowicz visszatért és még mindig ég a vágytól, hogy a világot megszabadítsa a náci megszállásától! A Wolfenstein II: The New Colossus pontosan ott veszi fel a fonalat, ahol a New Order befejeződött, hősünknek pedig minden eddiginél nagyobb szüksége lesz találékonyságára, hogy az Amerikát elfoglaló söpredéket visszaszorítsa.

Ebben segítségére lesznek új és minden eddiginél nagyobb hatékonysággal üzemelő fegyverek: lézerágyú, gyorstüzelő gránátvető és csatabárd egyaránt megtalálható a felhozatalban, így egészen biztosan meg fogod találni a stílusodhoz leginkább illő eszközt.

A Wolfenstein II: The New Colossus-t három féle kiadásban vásárolhatod meg, a standard verzió mellett ugyanis elérhető szintén az alapjáték árában! a Welcome to Amerika Edition, melyben a játék mellett egy 48 oldalas magazint és egy okmánytartót is találsz, valamint a Collector's Edition egy 30 centiméteres szoborral, zsebkönyvvel és számtalan egyéb gyűjtői érdekességgel. Akármelyik kiadását is válaszd a játéknak egy KSZ exkluzív soundtrack CD-vel és egy izgalmas extra single player küldetéssel (The Freedom Chronicles: Epizode Zero) mindenképpen gazdagabb leszel a készlet erejéig.Vissza
Nyomtatható verzió

|
2017-10-26 16:33:11
{{product.discount_percent}}%
{{product.popupTxt}}
+ AJÁNDÉKKAL
{{product.discount_percent}}
Eredeti ár:
{{product.orig_price}} Ft
Bruttó ár:
{{product.current_price}} Ft
{{product.current_price}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Érkezés:
{{{product.arrive_date}}}
Korábbi megjelenés:
{{product.release}}
Megjelenés:
{{product.release}}
 
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére