Üdvözlünk kedves Vásárló!
Ne hagyjatok ki semmiből!


Megjelent a Wolfenstein: The New Order!

19005

Hiányoznak már azok az idők, amikor a lövöldözős játékok nem a látványos átvezető animációkról, a háttérben elnyomott robbanáshalomról és a sok-sok felesleges terelésből álltak, hanem csak egyetlen céljuk volt: a megállás nélküli darálás és lövöldözés? A legendás (és egyben az FPS stílust megteremtő) Wolfenstein most visszatér, hogy tényleg arra koncentráljon, ami az ilyen játékokban leginkább számít!

Wolfenstein New Order előrendelés (PC, PS3, PS4, Xbox One, X360)


Kíváncsi vagy arra, hogy mi a Wolfenstein: The New Order sztorija? Rendben, Te akartad: egy alternatív múltban járunk, 1960 környékén, a náci erők pedig teljesen leigázták a világot. Vagyis csak majdnem teljesen: egyetlen elszánt katona áll még az útjukban. Egyetlen hős, aki bármire képes... na jó, nem bármire, de arra egészen biztosan, hogy minden keze ügyébe akadó gránátot elhajítson, bombát aktiváljon, és hogy minden gépfegyverrel és pisztollyal addig lője halomra az ellenséges katonákat, amíg maradt töltény a tárban!

Wolfenstein The New Order Xbox 360 PS3 Wolfenstein The New Order PS4 Xbox One PC

A játék nem veszi tehát magát túlzottan komolyan, de ez a 80-as, 90-es éveket idéző megközelítés a játékmenetre nem ragadt át: sokat kell majd lopakodnod és lövöldöznöd, az egészet pedig bődületesen jó grafikával támogatták meg! A valóban átgondolt és ügyesen kialakított pályák és ellenfelek miatt a Wolfenstein: The New Order az első perctől az utolsóig igazán szórakoztató, élvezetes kalandot kínál majd! És lám, még csak összetett sztorira sem volt szükség ehhez!

A játék már kapható üzletünkben! A normál kiadáshoz ajándék Doom bétakulcsot adunk ajándékba, amit majd akkor aktiválhatsz, ha az elindult valamikor 2014 második felében. A másik változat az Occupied Edition névre hallgat, és a Doom béta-hozzáférés mellett extra képeslapokat, illetve 20 oldalas "útikönyvet" tartalmaz, ami segíthet eligazodni a megszállt Nagy-Britannia földjén!Vissza
Nyomtatható verzió

|
2014-03-28 10:13:54
{{product.discount_percent}}%
{{product.popupTxt}}
+ AJÁNDÉKKAL
{{product.discount_percent}}
Eredeti ár:
{{product.orig_price}} Ft
Bruttó ár:
{{product.current_price}} Ft
{{product.current_price}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Érkezés:
{{{product.arrive_date}}}
Korábbi megjelenés:
{{product.release}}
Megjelenés:
{{product.release}}
 
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére