Üdvözlünk kedves Vásárló!
Ne hagyjatok ki semmiből!


Megjelent a Wildstar!

1183

Jópár éve már annak, hogy a volt Blizzard-fejlesztők által alapított Carbine Studios összeállt az MMO játékok fejlesztéséről és kiadásáról híres NCSOFT kiadóval, hogy aztán nekiálljanak a Wildstar névre hallgató MMORPG-nek, ami a tervek szerint alaposan felforgatja majd az online játékokról alkotott elképzeléseinket. A Wildstar 2014 egyik legigéretesebb online játéka!


Wildstar Előrendelés (PC)

A Wildstar egy fantasy és sci-fi elemeket egyaránt ötvöző masszívan online szerepjáték, amiben más játékosok ezreivel együtt kalandozhatsz a játék igen nagy helyszínein, hogy ritkábbnál ritkább varázstárgyakat szerezz meg, letünt korok csodáihoz férkőzz egészen elérhető közelségbe, vagy hogy harcba indulj soha nem látott erejű robotok és szörnyek ellen! Mindez úgy hangzik, mint a többi MMO? Ne aggódj: a Wildstar tartogat elég meglepetést ahhoz, hogy a "hagyományos" szó még véletlenül se jusson eszedbe. A játék központi eleme a három dimenzió valódi kihasználása: a térbeliség itt lehetővé teszi, hogy a magasságkülönbségeket ügyes harcosként előnyödre használd ki - vagy épp elmenekülj úgy, ahogy korábban nem tehetted volna!

Wildstar PC 01 Wildstar PC 02

A helyezkedés amúgy is kulcsfontosságú a Wildstar csatáiban: hogy merre nézel, és hogy hová lövöd az éppen aktuálisan kiválasztott képességedet, az mind-mind más játékosok által látható (vizuális elemek jelzik, hogy hová célzol) - és ugyanez vonatkozik az ellenségekre is. A taktikus, ügyes játékosok kikerülik majd az előre látható, amúgy halálosnak szánt támadásokat is, a tapasztalatlanabbak pedig megismerik majd az ideiglenes pusztulás kellemetlenségét - aztán idővel ők is veterán fejvadászokká, kalandorokká válnak majd. A Wildstarban megmarad minden, amit a WoW-jellegű játékokban imádni lehet (változatos küldetések, szórakoztató harcok, gyönyörűen összerakott helyszínek, gyűjtögetés, tárgykészítés, diplomácia), és mindezt olyan csatákkal és olyan sztorival párosítja, amihez foghatót még nem nagyon láthattál eddig!


Ugye, hogy mennyire izgalmasan hangzik? Nem véletlenül: a Carbine Studios első nagy játéka 2011-ben került leleplezésre, a lassan tíz éves fejlesztési idő pedig csodákat művelt a Wildstarral. Nincs elkapkodott tartalom, nincs sok-sok frusztráló bug, nincs hiány tartalomban sem: a júniusi indulásra a Wildstar fejlesztői valóban kész, csiszolt és igazi minőséget képviselő játékkal várnak majd Téged az indulással!


Vissza
Nyomtatható verzió

|
2014-03-30 23:16:43
{{product.discount_percent}}%
{{product.popupTxt}}
+ AJÁNDÉKKAL
{{product.discount_percent}}
Eredeti ár:
{{product.orig_price}} Ft
Bruttó ár:
{{product.current_price}} Ft
{{product.current_price}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Érkezés:
{{{product.arrive_date}}}
Korábbi megjelenés:
{{product.release}}
Megjelenés:
{{product.release}}
 
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére