Üdvözlünk kedves Vásárló!
Ne hagyjatok ki semmiből!


Megvívtunk az árakkal: MG Rising, Soul Calibur, Star Wars-játékok kedvező áron!

1419
A vívó-világbajnokság alkalmából úgy döntöttünk, hogy mi is döfünk egyet, kíméletlen pontossággal: egy rakás, kardozásra és ügyességre építő játékszoftver árából nyestünk le egy nagyobbat. A most következő napokban ezeket a játékokat kedvező áron vásárolhatod meg!

Bár a vívás egy nagyon is valós sportág, egy egész generáció számára mégsem a hagyományos párbajtőrök határozták meg a "párbajok" és a kardozás fogalmát, hanem a fénykardok! Bizony, a Star Wars filmekből jól ismert epikus jeleneteket most a videojátékok formájában is átélheted. Rögtön két játék is kedvezőbb áron vásárolható most meg az akciónk alatt: az első a STAR WARS: FORCE UNLEASHED 2, a másik pedig a KINECT STAR WARS. Utóbbit főleg a fiatalabb játékosoknak tudjuk ajánlani, a Force Unleaíshed 2 pedig inkább az idősebb korosztálynak tud roppant izgalmas órákat nyújtani!


A verekedős játékok közt kevés olyan darab akad, amely nem a pusztakezes összecsapásokra koncentrál: a SOUL CALIBUR V döbbenetesen szép, jól játszható, online játékmódokkal és offline tartalommal egyaránt felszerelkezett, hogy minél tovább szórakozz vele. Itt aztán van minden elképzelhető fegyverből: több féle kard, tőr, bot, lándzsa, fejsze, amit csak el tudsz képzelni! Akciónkban részt vevő negyedik játékunk pedig nem más, mint a METAL GEAR RISING: REVENGEANCE, ami a penge és az ügyességed halálos, kegyetlen kombinációjára épít, több nehézségi fokozattal, hihetetlen játékmenettel, és a már megszokott Platinum Games (Bayonetta, Mad World, Anarchy Reigns, stb) minőséggel!

Az ajánlatunk augusztus tizenkettedikéig, illetve a készlet erejéig érvényes: érdemes tehát azonnal lecsapni rá, ha érdekel az érintett játékok valamelyike!


Vissza
Nyomtatható verzió

|
2013-08-07 10:59:02
{{product.discount_percent}}%
{{product.popupTxt}}
+ AJÁNDÉKKAL
{{product.discount_percent}}
Eredeti ár:
{{product.orig_price}} Ft
Bruttó ár:
{{product.current_price}} Ft
{{product.current_price}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Érkezés:
{{{product.arrive_date}}}
Korábbi megjelenés:
{{product.release}}
Megjelenés:
{{product.release}}
 
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére