Üdvözlünk kedves Vásárló!
Ne hagyjatok ki semmiből!


Virtuális Valóság - VR headsetek

205


7 éve annak, hogy az Oculus Rift elindította a Virtuális Valóság hullámot, amely végig söpört a piacon és sorban jelentek meg a VR headsetek, ezáltal mára kitárult elénk és elérhető a Virtuális Valóság, melyek prototípusok és videó tesztek nézegetése helyett könnyedén megvásárolhatók a boltokban.
 
Először is két részre kell osztani a mai VR headseteket, egyik feléhez járnak és szükségesek is a szenzorok és kontrollerek, a másik oldalhoz viszont elég maga a szemüveg illetve az okostelefonod. Nem feltétlenül csak technológia és az ár miatt osztható két részre a piac, elsősorban a felhasználási réteg különbözteti meg a ma elérhető VR szemüvegeket. Nagyobb részben játékokra tervezett eszközök kihasználják a játékos térbeli elhelyezkedését, ezáltal a szenzornak nagy a helyigénye, hogy kényelmesen felmérje a játékos helyzetét.

 
Játék a Virtuális Valóságban
 
Első a listán az Oculus Rift, amelynek már egy új generációs készüléke kapható. Az Oculus Rift egy átjárót nyit a nappalidba, lehetővé téve, hogy új világokat fedezz fel, mind ezt a PC-re kötve optimális hardverrel meghajtva a háttérben. Intelligens kialakításával könnyű és kényelmes amikor a VR-ban tartózkodsz és tökéletesen pontos irányításhoz, legyen szó játékban kardozásról, mágikus párbajról vagy a következő művészi elképzelésed megvalósításáról az Oculus Rift Touch kézi vezérlői elképesztő teljesítményt nyújtanak és a 2 db kihelyezett érzékelő bele helyeznek időben és térben a játékok világába.


 
A második a sorban a HTC Vive, mely nagy felbontású kijelzőivel elképesztő látvány világot nyújt a tökéletes 3D térbeli hangzással egyetemben. A headset 3600 –ban érzékeli a körülötted lévő világot és valós kezet szolgáltatnak a kézi vezérlők, precíz, kifinomult mozgással együttvéve, emellett a 2 kihelyezett érzékelő nem csak elhelyez a virtuális valóságban hanem érzékeli a valós világot és jelez ha kimozdulnál az érzékelő látószögéből ezáltal nem kell félni ha bele ütköznél a bútorba vagy valami fizikálisan megakadályozna. A VivePort előfizetéssel elérheted a Vive exkluzív alkalmazásokat online bejelentkezéssel vagy az asztali alkalmazáson. Továbbá elérhető a HTC Vive Pro is, ami már továbbfejlesztett ergonomikus kialakításával és vezeték nélkül hozza el a nappalidba a virtuális valóságot, továbbá nagyobb kijelző felbontással rendelkezik, ezáltal felejthetetlen élményt nyújt a számodra.


 
Az Oculus rift-tel és a HTC Vive-val egyaránt élvezheted a SteamVR élményt, ami által több mint 1500 játékra csaphatsz le, amiket folytonos frissítésekkel, tartalmakkal támogatnak.
 
A Playstation 4-eden is elérheted a VR élményt, miszerint a Playstation VR-t csak a PS4 konzolodon használhatod, amire több exkluzív játék is készült, mint a Resident Evil 7 Biohazard VR vagy a Gran Turismo Sport és a DOOM VFR. A Move kontrollerrel és a kamerával együtt is pofon egyszerű telepíteni, plusz a Playstation hivatalos boltjában több mint 150 játék is elérhető.


 
Virtuális valóság, nem csak játékra!
 
Az említett Oculus Rift és HTC Vive eszközök sem csak játékra lettek kifejlesztve és sok más szenzációs dolgot művelhetsz velük, például a lakásodat is bebútorozhatod vagy élő adásban koncerteket nézhetsz egyedül vagy a haverokkal vagy kifejezetten VR-ra streamelt előadásokkal de elérhetők olyan headsetek is amiket külön ilyen célokra fejlesztettek. Itt jön képbe az Oculus GO, amivel vezeték nélkül barangolhatsz és hihetetlen látványvilágot nyújt élő sportesemények vagy filmek, TV nézésekor, mind ezeket a Virtuális valóságban. Az Oculus GO-val találkozhatsz a barátaiddal VR-ban vagy zenét hallgathatsz de nem utolsó sorban játékokkal is játszhatsz. Külön fejlesztett felületekkel jelennek meg az alkalmazások, melyek speciálisan az Oculus vezérlőkhöz készültek a gördülékeny használat érdekében. Az Oculus Go-ban a legszebb a mobilitása, ezáltal nem szükséges hozzá PC ami a háttérben meghajtja a rendszert !Vissza
Nyomtatható verzió

|
2019-04-02 00:00:00
{{product.discount_percent}}%
{{product.popupTxt}}
+ AJÁNDÉKKAL
{{product.discount_percent}}
Eredeti ár:
{{product.orig_price}} Ft
Bruttó ár:
{{product.current_price}} Ft
{{product.current_price}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Érkezés:
{{{product.arrive_date}}}
Korábbi megjelenés:
{{product.release}}
Megjelenés:
{{product.release}}
 
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére