Üdvözlünk kedves Vásárló!
Ne hagyjatok ki semmiből!


Vedd kezedbe az életed a Sims 4 kiegészítők széles választékával!

777

Minden idők legnépszerűbb életszimulátorával akár te is megépítheted álmaid házát, saját éttermet nyithatsz vagy ellátogathatsz egy másik bolygóra is idegen létformák után kutatva. Természetesen a The Sims játékról van szó.

A The Sims első megjelenésekor olyan nagy sikert aratott a játékosok körében egyedülálló játékmenetével, hogy hamar feltornázta magát a legnagyobb példányszámban eladott PC játékok közé. Népszerűségét annak köszönhette, hogy gyakorlatilag végtelen szórakozást kínál a megszámlálhatatlan számú újrajátszás lehetőségével. A 2000-ben kiadott eredeti játék óta, több generációt is megélt a széria, egyre szebb grafikával, egyre több apró részlettel és még élvezetesebb játékmenettel tartva meg rajongói bázisát.

A The Sims gyakorlatilag egy virtuális babaház, azaz egy életszimulátor, ahol megalkothatjuk saját családunkat, Sim-jeinket, akiket beköltöztethetünk egy otthonba, vagy tervezhetünk nekik egyet, majd nyomon követhetjük életük alakulását, irányíthatjuk a cselekedeteiket. A játék attól válik érdekessé, hogy a Sim-eknek saját személyiségük van, így akaratuk nem mindig egyezik azzal, amit a játékos szeretne.

Az évek során a fejlesztők arra törekedtek, hogy az eredeti játék hangulatát megtartva mindig újabb és újabb tartalommal szolgálhassanak a széria rajongóinak. Így született meg a The Sims 2, The Sims 3, és a The Sims 4 nemcsak PC-re, de PlayStation és Xbox konzolra is kiadva. A fő sorozat mellett számos mellékhajtást is növesztett a Sims, mint például a csak konzolra kiadott MySims, a The Sims Bustin' Out, és a The Urbz: Sims in the City. A The Sims 2 ideje alatt került a boltok polcaira a The Sims Stories, ami három részből állt (The Sims Life Stories, The Sims Pet Stories, The Sims Castaway Stories) és lineáris játékmenetet is tartalmazott.

2011-ben a sorozat újabb önálló résszel gazdagodott: a The Sims Medieval a fantasy elemekkel átszőtt középkori játékok szerelmeseinek kínált sokórányi szórakozást az eredeti játéktól eltérő félig oldalnézetes játékmenettel. 2018-ban pedig a játék végre megérkezett okostelefonokra is a The Sims Mobile formájában.

A The Sims sorozat másik jellemzője, hogy rengeteg kiegészítővel frissítik a játékmenetet. Ezekhez természetesen szükséges az alapjáték is, de az újabb és újabb kalandok, városok és funkciók mind még élvezetesebbé teszik a Sim-ek mindennapi életét. Az eredeti The Sims, a The Sims 2 és a The Sims 3 is bővelkedett kiegészítőkben, így természetes, hogy a The Sims 4 kiegészítőkből is bőven lehet válogatni. Az első játékoknál még fontos volt, hogy a megjelenés sorrendjében telepítsük fel őket, de a The Sims 4 kiegészítők esetében ennek már nincs jelentősége, főleg az online tartalmak miatt.

A The Sims 4 kiegészítők hasonlóak az eddigi részek kiegészítőihez. Elsők között került kiadásra a Sims 4 kiegészítők közül a Get to Work, ami számos érdekes karrierlehetőséget nyitott meg a játékos előtt. Ezt követte a Get Together, ami a Sim-ek közösségi életét turbózta fel azzal, hogy lehetővé tette, hogy közös klubbokat alakítsanak, és együtt töltsék a szabadidejüket.

A nagyvárosi életet elérhetővé tevő City Living kiegészítőt mindenki nagy kedvence, a Cats & Dogs követte. A minden szériában hatalmas sikereket arató háziállatos kiegészítő a cicákra és kutyákra helyezi a hangsúlyt. Ezúttal azonban nemcsak személyre szabhatjuk házi kedvenceinket, de állatorvosi rendelőt is nyithatunk.

A The Sims nem véletlenül sok játékos kedvence, mindenki könnyen megtalálhatja benne azt a játékmódot, amit kedvel. Végig követheted a Sim-jeid életét akár hosszú generáción keresztül, vagy megépítheted álmaid városkáját. A The Sims nem szab korlátokat a kreativitásodnak.


Vissza
Nyomtatható verzió

|
2018-07-16 11:20:36
{{product.discount_percent}}%
{{product.popupTxt}}
+ AJÁNDÉKKAL
{{product.discount_percent}}
Eredeti ár:
{{product.orig_price}} Ft
Bruttó ár:
{{product.current_price}} Ft
{{product.current_price}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Érkezés:
{{{product.arrive_date}}}
Korábbi megjelenés:
{{product.release}}
Megjelenés:
{{product.release}}
 
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére