Üdvözlünk kedves Vásárló!
Ne hagyjatok ki semmiből!


Vásárlási tanácsadó: PlayStation Move és Wonderbook

1959
A PlayStation 3 sokoldalúságát talán mi sem bizonyítja jobban, mint az az eszköz, ami néhány éve megjelent a masinára, azóta pedig elsöprő erejű támogatást kapott fejlesztőktől és játékosktól világszerte! Mi a siker oka a PlayStation Move névre hallgató eszköznél?

Leginkább az, hogy egészen új stílusok, új irányítási módszerek nyíltak meg a játékosok előtt! És ami talán ennél is fontosabb, hogy a PlayStation Move használatával fitnesz-szoftverek és táncolós ügyességi játékok egész sora nyílik meg előtted, ami fittebb, egészségesebb életmódhoz is vezethet - mindezt úgy, hogy közben nem unatkozol, hanem izgalmas, szórakoztató játékokat játszol!

PlayStation Move kontrollerekA PlayStation Move egy különleges PlayStation 3-as kiegészítő, ami két részből áll: egy Navigációs és egy Motion kontrollerből. Egyiket a bal, a másikat a jobb kezedben fogod majd - ahogy kényelmesebb! Ezeken az eszközökön megtalálhatóak a Dualshock (a PS3 eddigi hagyományos irányítóját nevezik így) gombjai is, hogy megmaradjon a gombnyomás közvetlensége - az irányítók azonban képesek a mozgásaid követésére, érzékelésére is. Ez a módszer a ritmusjátékoknál, ügyességi játékoknál, és a lövöldözős játékoknál kényelmes, precíz mozdulatokat eredményez, amivel jobb játékélményben lesz részed, mint korábban!

Hogyan követi a gép a mozdulataidat? A PlayStation Move alapcsomagban lévő kamera, a PS Eye segítségével. A trükk, hogy a kamerának nem kell sokat látnia, hiszen a Move kontroller tetején lévő labdácska az, amire koncentrál - a többi a kamerát és a gépet nem is nagyon érdekli már! A PlayStation Move kontrollerrel egészen új világ nyílik ki a játékosok előtt, amely jóval szórakoztató, változatos, és könnyen irányítható!


MIK A LEGJOBB PLAYSTATION MOVE-SZOFTVEREK?

A PlayStation Move megjelenése megnyitotta a kapukat a partijátékok, a fitnesz-szoftverek előtt, így ezzel a kiegészítővel lehetőséged lesz arra, hogy valóban átalakítsd a nappalidat videojátékos sarkát egy szórakoztató központtá, ahol az edzés és a játék nem feltétlenül állnak egymástól távol! A legjobb PS Move-szoftverek közé azok a játékok tartoznak, amelyek a mozgásérzékelést ötletes, hosszú távon is szórakoztató formájában használják.

PS Move Adidas Micoach PS Move Sports Champions 2

Nehéz lenne egy ilyen felsorolást nem a PLAYSTATION MOVE: SPORTS CHAMPIONS 2-vel kezdeni. A Sports Champions igen komoly grafikája mellett a különféle sportágak jellemző mozgásait kéri majd számon Rajtad és barátaidon, családodon: minél ügyesebb vagy, annál precízebb, pontosabb mozdulatokat hajt majd végre karaktered is. A legjobb ebben a játék-gyűjteményben az, hogy adja magát a versenyzés, és ösztönöz arra, hogy még jobb, még ügyesebb játékossá válj! Ha már az ösztönzés jött szóba: az ADIDAS MICOACH szintén az edzésről szól, méghozzá a témában leginkább érintett fejlesztők vezetésével: használd a szoftvert rendszeresen, és fejlődésed döbbenetes lesz!

A PlayStation Move köré felépített játékok egyik legjobbja a SORCERY. A fantasy alapú, mozgásérzékelést használó varázslatok aktiválásához memorizálnod kell a mozdulatokat, és minél ügyesebben kell majd mozognod! A Sorcery különösen szép grafikájával, az egész család számára szórakoztató játékmenetével képes magát belopni a játékosok szívébe: ha van fiatalabb játékos a családban, akkor ezt különösen ajánljuk!

PS Move Sorcery PS3 PS Move Just Dance 2014 PS3

Ha pedig egy lazább, táncolós bulira készülsz, akkor a partik elengedhetetlen kelléke lesz a PS Move-ot megkövetelő JUST DANCE 2014! Az idei év legjobb, legfrissebb slágereit és a régi nagy klasszikusokat egyaránt tartalmazza a játék, ami nem kér tőletek mást, mint hogy utánozzátok a lehető legstílusosabban a képernyőn látható mozdulatokat. Készen állsz egy igazán szórakoztató - és a testet is alaposan megmozgató - szórakozásra? Akkor a Just Dance legújabb részével igen jól fogsz járni!

A PlayStation Move nem csak egyedi szoftverkínálatával hódította meg a játékosokat, hanem azzal is, hogy egészen új kiegészítők, egészen új játékstílusok előtt nyitotta meg a kapukat. A legkülönlegesebb ilyen kiegészítő nem más, mint a Wonderbook!

WONDERBOOK: KÖNYV VAGY EGY KÉPZELETBELI VILÁG KAPUJA?

Wonderbook Book of Spells PS3 A Wonderbook egy újabb PlayStation 3-kiegészítő, ami virtuális mesekönyvként funkcionál, és megannyi egyedi játék használja azt. Hazánkban különösen fontos tudni, hogy a Wonderbook-alapú szoftverek döntő többsége magyar szinkronnal jelent meg, ez pedig azért remek hír, mert a legkisebb korosztály is gond nélkül élvezheti majd a nekik szánt játékokat! A Wonderbook tehát a kicsiknek szinte tökéletes ajándék, hiszen inkább hasonlít egy interaktív mesére, mint egy agresszív, "hagyományos" videojátékra - éppen ezért készségfejlesztő, békés szórakozást kínál a fiatalok számára!

A Wonderbook még jobban megerősíti a PlayStation Move kiegészítőt: egyedi, más konzolon (vagy pécén) elérhetetlen élményeket kínálnak ezek a játékok, így ha van fiatalabb gyermek a családban, aki már játszana, de hiányzik a valóban ideális, gyermek-barát szoftver a házból, akkor ne keress tovább: megtaláltad az ideális játékot, játékokat!

>> PLAYSTATION MOVE WONDERBOOK SZOFTVEREK (A WONDERBOOK PS MOVE KIEGÉSZÍTŐT IGÉNYEL!)

 

HAGYOMÁNYOS JÁTÉKOKHOZ IS HASZNÁLHATOM A PS MOVE-OT?

Jó a kérdés, a válasz pedig: vannak esetek, amikor igen!
Amikor a Sony megjelentette a PlayStation Move kiegészítőt, már az első bemutatók után világossá vált, hogy néhány játékstílus (főleg a kalandjátékok, ahol amúgy sincs túlságosan nagy hangsúly az analóg karok használatán, vagy éppen a belsőnézetes lövöldözős játékok, ahol meg pont, hogy a precízió veszik el a kontroller használatakor) nagyon sokat profitálhatna abból, ha támogatni kezdenék a fejlesztők a PS Move használatát is. Így születtek meg a PS Move-ot támogató játékok!

Little Big Planet PS3 Killzone 3 PS3

Itt van például a KILLZONE 3, ami a PlayStation 3 egyik legjobb, legszórakoztatóbb FPS játéka: egy kis gyakorlás után annyira megszokod majd a PS Move irányítását és célzását, hogy a hagyományos irányításhoz soha nem akarsz majd visszatérni! Szintén jól megoldott a PS Move használata a másik Sonys játékban, a HEAVY RAIN-ben: itt is külön PS Move-kompatibilis kiadás született - ez az izgalmas kalandjáték ráadásul most roppant olcsón vásárolható meg üzletünkben! Vagy itt van a szintén PS3-exkluzív RESISTANCE 3 is, ami megint ügyesen használja ki a precízebb irányítást - a Killzone 3-ban tanultakat itt is remekül használhatod majd!

Fifa 13 PS3 Bioshock Infinite PS3

Szerencsére nem csak a PS3-exkluzív játékok támogatják ezt a kiegészítőt! Itt van rögtön a 2013 tavaszának nagy slágere, a BIOSHOCK INFINITE, vagy éppen az őszi FIFA 14 (de ha olcsóbb alternatívára vágysz, akkor a FIFA 13 is használ PS Move-ot). Az akció és az erőszak kedvelői a RESIDENT EVIL 5 GOLD EDITION-től kapják meg azt, amire várnak (minőségi szoftver, PS Move támogatással!), a fiatalabb játékosok pedig az EPIC MICKEY 2-vel vagy a LITTLEBIG PLANET játékokkal használhatják ki a PS Move irányítót!

Ahogy a fenti lista, a Wonderbook-szoftverek, vagy a kifejezetten a PS Move-ra kihegyezetett játékok is mutatják: ha PlayStation 3-tulajdonos vagy, és még nem rendelkezel ezzel a kiegészítővel, akkor temérdek mennyiségű szórakozástól fosztod meg magad! Csatlakozz hát a PS Move-játékosok több milliós táborához, és élvzed a játékokat úgy, mint még soha!


Vissza
Nyomtatható verzió

|
2013-11-21 09:08:56
{{product.discount_percent}}%
{{product.popupTxt}}
+ AJÁNDÉKKAL
{{product.discount_percent}}
Eredeti ár:
{{product.orig_price}} Ft
Bruttó ár:
{{product.current_price}} Ft
{{product.current_price}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Érkezés:
{{{product.arrive_date}}}
Korábbi megjelenés:
{{product.release}}
Megjelenés:
{{product.release}}
 
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére