Üdvözlünk kedves Vásárló!
Bejelentkezés
Ne hagyjatok ki semmiből!

Uncharted The Lost Legacy vásárlás: csobbanj bele a nyár legnagyobb kalandjába!

1544

Éld át a világ legnépszerűbb kincsvadászának kalandjait korábban sosem látott szemszögből! Az Uncharted The Lost Legacy-ban a sorozat történetében először Nathan Drake helyét az Among Thievesben fontos szerepet játszó Chloe Frazer, illetve a Thief's End antagonistájaként bemutatkozott Nadine Ross veszi át.

uncharted_the_lost_legacy_eorendeles_ajandek_vasarlas

Ebbe a hatalmas kalandba természetesen minden PS4-tulajnak érdemes belefognia, amit mi most még izgalmasabbá teszünk: a játék mellé vásárlóink a készlet erejéig a magas felbontásra húzott, feljavított és Trophy-támogatással érkező PS2-es legenda, a Jak and Daxter HD letöltőkódját is megkapják!


Ki mondta, hogy csak a srácok indulhatnak egzotikus tájakon átívelő kalandokra? Az Uncharted: The Lost Legacy visszavisz a hatalmas sikert arató negyedik rész világába egy vadonatúj történetben, ez alkalommal viszont Nathan Drake helyett két harcias amazon áll a veszélyekben bővelkedő küldetés középpontjában.

Chloe Frazer
és Nadine Ross nem ismeretlen az Uncharted rajongók számára, hiszen mindkét karakter fontos szerepet játszott a széria korábbi felvonásaiban, most azonban át is veheted felettük az irányítást egy lélegzetelállító kalandban, ahol a szokatlan páros Ganésa legendás elveszett elefántcsont agyarát igyekszik felkutatni. Ehhez be kell járniuk India elképesztő részletességgel megjelenített hegyvidékeit, miközben megtanulnak csapatban gondolkozni egy olyan izgalmakban bővelkedő PlayStation 4 exkluzív címben, mely minden akció-kalandjáték kedvelőnek kötelező vétel.Vissza
Nyomtatható verzió

|
2017-07-13 17:45:13

Kosár tartalma: 0 tétel

Összérték: 0 Ft Ft.

Kiemelt partnereink
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére