Üdvözlünk kedves Vásárló!
Ne hagyjatok ki semmiből!


Augusztusban jön az Ultra Street Fighter IV!

720
Az elmúlt évek legjobb verekedős játéka, a több millió példányban eladott Street Fighter IV augusztusban elnyeri végső, legjobbnak tartott formáját. Előrendelhető ugyanis már az ULTRA STREET FIGHTER IV, ami finomított egyensúllyal, új harcosokkal, új pályákkal, és temérdek új játékmóddal vár majd, legyél akár kezdő SF-es, vagy veterán bunyós!

A játék dobozos megjelenése mindent tartalmaz, ami a játékhoz kelleni fog: rögtön megkapod például az összes eddig megjelent letölhető kosztümöt, a játékban pedig több, mint negyven karakter közül választhatod ki kedvencedet!

Ultra Street Fighter IV Ultra Street Fighter IV 02

A Street Fighter IV minden idők egyik legjobb verekedős játékának számít, amely 2009-es megjelenése óta játékosok millióit tartja fogságban. Bár sokan azt hiszik, hogy az ilyen "csihi-puhi" jellegű játékokra gyorsan rá lehet unni, az emberek elleni küzdelem révén több ezer órára leköt majd a választott karaktered minden mozdulatának, kombójának megtanulása. Folyamatosan gyakorolhatsz majd, új taktikákat kitalálva a más és más tipusú ellenfelek ellen - ebben pedig a nagyszerű online mód is segítségedre lesz.


Az Ultra Street Fighter IV nem csak az új pályákkal és karakterekkel csábítja magához a játékosokat, hanem az átalakított egyensúllyal (a gyengébb karakterek erősebbé váltak, a túlságosan erősek pedig kevésbé dominálnak majd ezentúl). Az online training módnak, a játékmenetbe bemutatkozó újdonságoknak (Ultra-választás, Red Focus Attack, satöbbi) köszönhetően pedig a legnagyobb SF-veteránok is kellő meglepetésben részesülnek majd a játék elindítását követő hetek során! Megjelenés augusztus nyolcadikán!


Vissza
Nyomtatható verzió

|
2014-05-25 18:27:02
{{product.discount_percent}}%
{{product.popupTxt}}
+ AJÁNDÉKKAL
{{product.discount_percent}}
Eredeti ár:
{{product.orig_price}} Ft
Bruttó ár:
{{product.current_price}} Ft
{{product.current_price}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Érkezés:
{{{product.arrive_date}}}
Korábbi megjelenés:
{{product.release}}
Megjelenés:
{{product.release}}
 
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére