Üdvözlünk kedves Vásárló!
Ne hagyjatok ki semmiből!


Xbox One újdonságok: FIFA 14 a gépek mellé, új előrendelhető gépcsomagok!

1288
Egy rakás új gépcsomaggal bővült az előrendelhető Xbox One szekciónk. Korábban ugye csak és kizárólag az Xbox One alapgép volt várható november huszonkettedikére - a helyzet azóta alaposan megváltozott. Több különböző csomag közül választhatod ki a neked legjobban tetszőt - a teljes listát a lentebb látható linken (vagy ide kattintva) végigböngészheted.

Az idei Gamescom alatt a Microsoft bejelentette, hogy az európai Xbox One előrendelések mellé egy ajándék FIFA 14 letöltőkód is jár - a kód nem a demót vagy a játék egy szeletét tartalmazza, hanem a teljes FIFA 14 játékszoftvert! Örömmel jelentjük be, hogy a nálunk előrendelt Xbox One kiadások is tartalmazzák a FIFA 14 letöltőkódot, így akármelyik csomagot választod is, a FIFA 14 kódját tartalmazza a csomag!

Válaszd ki, hogy melyik játékkal szeretnél a legjobban játszani az Xbox One megvásárlását követően, és rendeld elő azt a verziót! Az információ szabadságáért, az elnyomás ellen küzdenél a Watch Dogs-zal? Vagy átélnéd az ókori csaták legvéresebbjeit a Ryse-al? Esetleg újra és újra megdöntenéd legjobb köridőidet, vagy legyőznéd barátaidat online a Forza Motorsport 5-el? Vagy zombik ezreit mészárolnád le változatos és néhol egészen abszurd módon a Dead Rising 3-ban? Hogy a Call of Duty Ghosts vagy a Battlefield 4 FPS-maratonjairól ne is beszéljünk... ezek mind-mind elérhetők egy-egy bundle formájában!

Vissza
Nyomtatható verzió

|
2013-09-14 12:51:35
{{product.discount_percent}}%
{{product.popupTxt}}
+ AJÁNDÉKKAL
{{product.discount_percent}}
Eredeti ár:
{{product.orig_price}} Ft
Bruttó ár:
{{product.current_price}} Ft
{{product.current_price}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Érkezés:
{{{product.arrive_date}}}
Korábbi megjelenés:
{{product.release}}
Megjelenés:
{{product.release}}
 
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére