Üdvözlünk kedves Vásárló!
Ne hagyjatok ki semmiből!


E3 2013: Ubisoft konferencia - összefoglaló

780
Harmadiknak a Ubisoft konferenciája jelentkezett: viszonylag kevés meglepetéssel készült a francia kiadó-óriás, hiszen elég sok játékuk már igen előrehaladott állapotban van. Ennek ellenére azért volt újdonság itt is: teljesen új autóversenyzős játék és egy új Tom Clancy játék is készül a kiadónál!

Hamarosan - egészen pontosan augusztus végén - érkezik a jelenlegi generációs konzolokra a Ubisoft legújabb Splinter Cell játéka, a Blacklist. A Blacklistről egyre többet lehet már tudni, de ha voltak kétségeid a játék minőségét illetően, akkor erősen ajánlott megtekinteni a most bemutatott trailert, ami talán segíthet majd eldönteni, hogy ez a játék kell-e majd neked, vagy sem!


Ha van műfaj, amit a Ubisoft egy ideje elkerült, az az autós játékokés volt. Egészen mostanáig: bejelentették ugyanis a THE CREW című, PS4-re és Xbox One-ra egyaránt készülő új játékukat, ami a szabad kocsikázás és a kötöttebb versenyzés ügyes ötvözete lesz. Bár a játék még nem áll készen az indulásra, azért kaptunk gameplay videót is belőle, amit lentebb Te is megtekinthetsz:


A Ubisoft legtöbbet hirdetett nextgen játéka a tavaly igen látványos leleplezést kapó WATCH DOGS volt - a mostani e3-as konferencián egy rövid, tömör, de igen akciódús trailert kaptunk belőle.A Watch Dogs "hibrid" fejlesztés, hiszen a PlayStation 3-as és Xbox 360-as verzió mellett Xbox One-ra, PC-re és PS4-re is egyaránt készül a játék! És ha már a hibrid játékokról beszélünk: nem létezik Ubisoft konferencia új Assassin's Creed nélkül. Az idén is lesz egy új epizód, méghozzá az ASSASSIN'S CREED IV: BLACK FLAG, ami továbbra is nagyszerűen néz ki, továbbra is remekül tudnak a trailerekhez zenéket választani - csak már jönne el az ősz! A Black Flag szinte minden elképzelhető gépre megérkezik: Xbox 360, Xbox One, PS3, PS4, Wii U és PC!


A Watch Dogs mellett volt ereje a francia kiadó-óriásnak ahhoz, hogy egy másik, manapság népszerű témát is megjátékosítson: a Tom Clancy's The Division egy poszt-apokaliptikus (vagy legalábbis az összeomlás szélén álló) világban játszódik.


Két új Trials játék is bejelentésre került: a Trials Fusion a nagygépes, a Trials Frontier pedig a "kis verzió", a két játék pedig valamilyen szinten kommunikál majd egymással, és persze érdemes lesz mindkettővel foglalkoznod, ha igazán nagy rajongója vagy az igen komoly kihívást kínáló, és egyben roppant szórakoztató Trials sorozat valamelyik részének. Végül ne feledkezzünk meg a Ubisofthoz került, korábban a THQ alatt készülő Obsidian-szerepjátékról, a SOUTH PARK: STICK OF TRUTH-ről: itt a legújabb trailer a remélhetőleg még idén megjelenő játékból!Vissza
Nyomtatható verzió

|
2013-06-11 01:40:20
{{product.discount_percent}}%
{{product.popupTxt}}
+ AJÁNDÉKKAL
{{product.discount_percent}}
Eredeti ár:
{{product.orig_price}} Ft
Bruttó ár:
{{product.current_price}} Ft
{{product.current_price}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Érkezés:
{{{product.arrive_date}}}
Korábbi megjelenés:
{{product.release}}
Megjelenés:
{{product.release}}
 
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére