Üdvözlünk kedves Vásárló!
Ne hagyjatok ki semmiből!


Ubisoft-akció: Assassin's Creed és Far Cry kedvezményes áron!

3957
Három fergetegesen erős Ubisoft játékszoftver vásárolható meg most üzletünkben akciós áron, Xbox 360-ra és PlayStation 3-ra! Akármelyiket is választod majd, az biztos, hogy jó pár hétre elegendő szórakozásban lesz részed: mindhárom játékban bivalyerős kampány (történetes mód) vár arra, hogy teljesítsd, majd ezt követően online, egymás elleni játékmódok is további játékidőt biztosítanak majd. Ráadásul mindhárom játék komoly minőséget képvisel saját műfajában - lássuk is, hogy mely játékokról van szó!

Assassin's Creed IV Black Flag Akció
Akciónkban az idei év egyik nagyágyúja, az Assassin's Creed IV: Black Flag is részt vesz!

Az első érintett szoftver nem más, mint a FAR CRY 3! A tavalyi év legnagyobb meglepetésének számító belsőnézetes lövöldözős játéktól senki nem várt csodát, és talán éppen ezért volt annyira meglepő a magas minőség, amit a szoftver képviselt, illetve képvisel egészen mostanáig. Mi volt a siker oka? Talán a nyílt világ, a trópusi szigetvilággal és a tonnányi mellékküldetéssel? Talán a változatos fegyverhasználat, a szórakoztató tűzharcokkal? Vagy a játék hangulata és grafikája tette különlegesé? Szerintünk ezek a faktorok együttesen érték el azt, hogy sokaknál az Év Játéka címet is elnyerje a FAR CRY 3 - most Te is megkaphatod ezt a nagyszerű élményt, csupán 4490 forintért!

Assassin's Creed III Akció
Balra Connor, az Assassin's Creed III főhőse látható akcióban, míg jobbra a Far Cry 3 főhőse pihenget

A másik két érintett játékszoftver ezúttal ugyanannak a sorozatnak a tagja. Ebből talán már sejttheted is, hogy az ASSASSIN'S CREED III-ról és az ASSASSIN'S CREED IV: BLACK FLAG-ről beszélünk! Bizony, most a két legfrissebb epizód vásáolható meg nálunk, igen kedvező áron! A harmadik rész az Amerikai Függetlenségi Háború korszakába kalauzolta el a játékosokat, az új korszak pedig egy rakás újdonságot hozott el az akcióra és lopakodára építő sorozatba: megjelentek a vadászatok, a kereskedelem, a még összetettebb mászás és lopakodás - ezt a kalandot igazán kár lenne kihagynod! Ha pedig ez a történelmi korszak már megvolt, akkor vár a negyedik rész, a BLACK FLAG: itt pedig egy-két évszázaddal később, a Karib-szigetvilág eldugott kincsei és busás jutalmai után vadászhatsz majd egy legendásan jó kalóz bőrébe bújva - és persze közben nem feledkezhetsz el az Asszasszinok és a Templomosok tért és időt nem kímélő küzdelméről sem!

AZ AKCIÓBAN RÉSZT VEVŐ TERMÉKEINK:
FAR CRY 3 4,490 FT.-
FAR CRY 3 4,490 FT.-
ASSASSINS CREED III WASHINGTON EDITION
5,990 FT.-
ASSASSINS CREED III WASHINGTON EDITION
5,990 FT.-
ASSASSINS CREED IV BLACK FLAG
9,990 FT.-
ASSASSINS CREED IV BLACK FLAG
9,990 FT.-


Az akció 2013.12.23-ig, vagy a készlet erejéig tart!


Vissza
Nyomtatható verzió

|
2013-12-05 17:48:58
{{product.discount_percent}}%
{{product.popupTxt}}
+ AJÁNDÉKKAL
{{product.discount_percent}}
Eredeti ár:
{{product.orig_price}} Ft
Bruttó ár:
{{product.current_price}} Ft
{{product.current_price}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Érkezés:
{{{product.arrive_date}}}
Korábbi megjelenés:
{{product.release}}
Megjelenés:
{{product.release}}
 
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére