Üdvözlünk kedves Vásárló!
Ne hagyjatok ki semmiből!


The Bureau: XCOM Declassified előrendelés, extrákkal!

1190
Szeretted a tavalyi év egyik legnagyobb meglepetését, az XCOM: Enemy Unknown című játékot? Akkor érdemes lesz már most előrendelned a játék előzményének számító The Bureau: XCOM Declassified-ot, amiben jóval akcióközpontúbb játékmenetre számíthatsz, de az XCOM jellegzetességei és taktikázós elemei is megmaradnak!

ELŐRENDELHETŐ A THE BUREAU: XCOM DECLASSIFIED! (PS3,360,PC)

Megjelenés: 2013. 08.23
Érdemes még most előrendelni a játékot, hogy a speciális, extra felvarróval és ajándék DLC tartalommal ellátott Day 1 kiadáshoz juthass hozzá!

A Föld hatalmas veszélyben van - csak Te állíthatod meg az Idegen Inváziót! Készen állsz?
The Bureau Xcom Declassified előrendelés

  • A Bureau: XCOM Declassified igen különös históriával rendelkező játék. Előbb jelentették be ugyanis, mint a tavaly már megjelent XCOM-ot, akkoriban azonban az ötvenes évek hangulatának karikatúrájában játszódó taktikázós FPS volt - aztán később teljesen átalakult. A jelenlegi, immáron végleges formájában csapat-alapú taktikázásra építő külsőnézetes akciójáték, fejlődéssel, és sok-sok izgalommal!
  • Ha izgalomról beszélünk, akkor a THE BUREAU: XCOM DECLASSIFIED tényleg komolyan veszi a világát: a katonáidnak itt is folyamatosan parancsokat adhatsz ki, hogy valóban taktikus megközelítésben harcoljatok a nálatok gyakran jóval erősebb, jobb felszereltséggel rendelkező idegenek ellen. Érdemes lesz taktikázni, hiszen minden katonának egyetlen élete van: halál esetén egy új csapattagot kell keresni, és oda a sok tapasztalat!
  • A The Bureau egy izgalmas, tartalmas taktikai shooter, amely felépítéséből adódóan hosszú heteken át képes lesz lekötni Téged - és akkor még a legnehezebb fokozatokról nem is esett szó! Ha szeretted az XCOM-ot, akkor ezt tényleg kár lenne kihagynod. Előrendelőink most extrákat is kapnak tőlünk ajándékba!
The Bureau Xbox 360 PS3 PC gameplay 01 The Bureau Xbox PS3 PC gameplay 02

Ha szeretnéd mozgásban is megtapasztalni a THE BUREAU: XCOM DECLASSIFIED által kínált élményt, akkor jó helyen jársz: a hamarosan megjelenő játékból már egyre jobb gameplay felvételek szoktak kikerülni!Vissza
Nyomtatható verzió

|
2013-08-09 15:33:28
{{product.discount_percent}}%
{{product.popupTxt}}
+ AJÁNDÉKKAL
{{product.discount_percent}}
Eredeti ár:
{{product.orig_price}} Ft
Bruttó ár:
{{product.current_price}} Ft
{{product.current_price}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Érkezés:
{{{product.arrive_date}}}
Korábbi megjelenés:
{{product.release}}
Megjelenés:
{{product.release}}
 
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére