Üdvözlünk kedves Vásárló!
Ne hagyjatok ki semmiből!


Tekken 7 vásárlás - az év egyik legnagyobb verekedős játéka megérkezett!

1016

Az Iron Fist Tournament legújabb mérkőzésére hat évet kellett várnia a rajongóknak, de a minden ízében megújult Tekken 7 az a cím, ami miatt megéri türelmesnek lenni, már csak azért is, mert egy különleges kulcstartót és a bájosan rémisztő Eliza karakterét is megkapod a játék mellé ajándékba!

tekken_7_vasarlas_06

A játéktermekben aratott siker után végre otthoni konzolokon és PC-n is elérhetővé válik az év legjobban a várt verekedős játéka a Tekken 7. A pazar grafika mellett a játék jó pár vadonatúj karakterrel is bővül: nem kevesebb, mint 10 új harcos közül választhatod ki a kedvencedet, melyek között akad új formába bújtatott régi ismerős és a Street Fighter egyik vendégjátékosa is.


Ez azonban még nem minden, hiszen a karakterfelhozatal mellett megújult a harcrendszer is, két extra funkcióval (Rage Art, Power Crush) téve még izgalmasabbá és kiegyensúlyozottabbá a küzdelmeket. A Tekken 7 tehát felkészült arra, hogy kiálljon a vetélytársaival, de te vajon fel vagy készülve a Tekken 7 érkezésére? Csatlakozz a harchoz és csapj le a játékra még ma!

Vissza
Nyomtatható verzió

|
2017-05-26 12:41:36
{{product.discount_percent}}%
{{product.popupTxt}}
+ AJÁNDÉKKAL
{{product.discount_percent}}
Eredeti ár:
{{product.orig_price}} Ft
Bruttó ár:
{{product.current_price}} Ft
{{product.current_price}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Érkezés:
{{{product.arrive_date}}}
Korábbi megjelenés:
{{product.release}}
Megjelenés:
{{product.release}}
 
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére