Üdvözlünk kedves Vásárló!
Ne hagyjatok ki semmiből!


Szomjoltó Akció: Ajándék üdítők a játék mellé!

1601
Mindenki a maga módján próbál harcolni a hőség ellen, a bőséges folyadékfogyasztás pedig egy a legfontosabb ellenszerek közül! Ennek szellemében indítottuk el mostani akciónkat: vásárolj egyet a mozgásba lendítő szoftverek valamelyike közül, és fél literes üdítőt kapsz tőlünk ajándékba!

Az akció lényege: vásárolj egyet  a lentebb említett szoftverek közül, és a következő ajándékok közül választhatsz egyet:
  • Naturaqua Dús/Enyhe/Mentes ásványvíz, 0,5l kiszerelés
  • vagy: Coca-Cola Zero, Coca-Cola Light, Coca-Cola 0,5l-es kiszerelés

    Az akció csak személyes átvétel esetén érvényes!


AZ AKCIÓBAN RÉSZT VEVŐ SZOFTVEREK:

Itt van kezdésnek a YOUR SHAPE szoftvercsalád, ami az Xbox 360-exkluzív, Kinectre építő tréningszoftvereket foglalja magában. Rendszeres használat és odafigyelés mellett már néhány hét után komoly javulás indulhat be életminőségedben, és középtávon igen komoly testsúly-csökkenést, illetve közérzet/állóképesség javulást tapasztalhatsz majd! Hasonló elven működik, és szintén Kinectet használ a ZUMBA FITNESS, ami a fitnesszt a táncolással köti össze - nem is akárhogyan! Maradjunk még a fitnesszprogramoknál: Az ADIDAS MICOACH professzionálisabb, az Adidas nevével fémjelzett edzésprogramot kínál - ha elszántad magad a legkeményebb tréning mellett, akkor érdemes vetni erre a szoftverre egy pillantást! Ha a Nintendo Wii-s tréning érdekel, akkor pedig itt van most a NINTENDO WII FIT PLUS, fekete balansz boarddal - ez egy igen átfogó, ötletesen kialakított, valódi edzést is könnyen helyettesíthető tréninggel láthat el a mindennapokra!

Ha tréning helyett inkább a játékos táncolás az, ami a választott nyári aktivitásod lenne (a diszkók népszerűségét elnézve ezen picit sem lepődnénk meg : ), akkor az Xbox 360-exkluzív DANCE CENTRAL 2-3 és a multiplatform Just Dance játékok (JD 2 - Wii, JD 3 Special Edition: PS3, Just Dance 4 - PS3 / 360 )egyaránt érintettek az akcióban! Lustálkodni ezeknél a játékoknál sem lehet, szóval a kalóriaégetés itt is abszolút garantált - pláne, ha rendszeres használat mellett döntesz!

De ha az árnyékban hűsölés mellett semmi kedved, időd vagy energiád nincs arra, hogy még izzasztó edzésbe is kezdj, akkor Rád is gondoltunk: a FIFA 10 PS3/PC vagy a FIFA 11 PS3/PC verziói is részt vesznek akciónkban!

Ne feledd: a hőségriadó alatt óvakodj attól, hogy huzamosabb ideig a napon tartózkodj, bármilyen megnövekedett fizikai aktivitás alatt gondoskodj a megfelelő hidratálásról (amire a legjobb a cukortól és egyéb adalékanyagoktól mentes víz), és figyelj a tested jelzéseire, hogy elkerüld a rosszullétet, ájulást, vagy a napszúrást!


Vissza
Nyomtatható verzió

|
2013-06-19 14:22:45
{{product.discount_percent}}%
{{product.popupTxt}}
+ AJÁNDÉKKAL
{{product.discount_percent}}
Eredeti ár:
{{product.orig_price}} Ft
Bruttó ár:
{{product.current_price}} Ft
{{product.current_price}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Érkezés:
{{{product.arrive_date}}}
Korábbi megjelenés:
{{product.release}}
Megjelenés:
{{product.release}}
 
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére