Üdvözlünk kedves Vásárló!
Bejelentkezés
Ne hagyjatok ki semmiből!

Válogass kedvedre a konfigurációk között PC részlegünkben!

1259Az ünnepek közeledtével egyre nagyobb igény mutatkozik saját vagy a családtagok igényeinek megfelelő PC összeállítására, de kinek van manapság ideje arra, hogy találjon egy olyan gépet, ami tökéletesen illik az igényekhez? Hát nekünk! Mostantól PC részlegünkben vásárolhatsz fixen egy célcsoport részére elkészített konfigurációkat, hogy soha többet ne kelljen éjszakába nyúlóan a gép előtt görnyedned a tökéletes alkatrészek után kutatva.

SZEMÉLYRE SZABOTT PC KONFIGURÁCIÓ VÁSÁRLÁS:

PC KSZ Családbarát PC 75 140 Ft PC KSZ Maximus Gamer PC (Videokártya nélkül) 255 290 Ft


Kínálatunkban találhatsz kifejezetten a családi igényekhez igazított gépet, melyet a gyerekektől a nagyszülőkig mindenki kényelmesen tud használni hála sokoldalú felépítésének és felhasználóbarát kialakításának. Természetesen a vérbeli hardcore gamekre is gondoltunk, ezért összeállítottunk egy igazán letaglózó kombót, mellyel gyerekjáték lesz kihozni kedvenc címeidből a maximumot. Emellett számtalan további konfiguráció közül válogathatsz ha ellátogatsz hozzánk, sőt kollégáink akár tökéletesen az ízlésedre tudják szabni a gépet ha szeretnéd.

Mindehhez csupán fel kell keresned PC részlegünket a Hunyadi tér 3. szám alatt, ahol személyesen is megnézheted az itt felsorolt konfigokat.

Vissza
Nyomtatható verzió

|
2016-11-29 14:43:57

Kosár tartalma: 0 tétel

Összérték: 0 Ft Ft.

Kiemelt partnereink
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére