Üdvözlünk kedves Vásárló!
Bejelentkezés
Ne hagyjatok ki semmiből!

Super NES Classic Edition előrendelés - éld át a legnagyobb SNES klasszikusokat egy helyen!

2339

Nem kell többé a padláson turkálni vagy tengernyi utánanézéssel egyesével beszerezni a legnagyobb címeket, ha szeretnéd újraélni a SNES fénykorát, hiszen a Super NES Classic Edition a gép leghíresebb játékaival felszerelve érkezik!


super_nes_classic_edition_vasarlas_elorendeles

Amit egy ideje sejtettünk, most ténnyé vált: a Nintendo szeptember végén kiadja az elképesztő sikerű NES Mini "folytatását", a Super NES Classic Edition-t, mely két kontrollerrel felszerelve érkezik, hogy barátaiddal rögtön bele tudjatok vetni magatokat mondjuk egy feszült Mario Kart menetbe!

super_nes_classic_edition_vasarlas_elorendeles_05 

A SNES Mini 21 klasszikus Super Nintendo játékot tartalmaz, köztük olyan legendás alkotásokkal, mint a The Legend of Zelda: A Link to the Past, a Super Mario World, a Donkey Kong Country vagy a Street Fighter II Turbo, de a különlegességek kedvelői sem panaszkodhatnak, hiszen a kínálat részét képezi a Super Mario RPG, az Earthbound és a Kirby's Dream Course. Ez azonban még nem minden, a Super NES Classic Edition mindemellett tartalmaz egy eddig soha, sehol meg nem jelent címet is! A Star Fox 2 a SNES legendás akciójátékának folytatásaként jelent volna meg, de  1995-ben lelőtte a Nintendo a játékot a projectek Nintendo 64-re ütemezése miatt, így a nagyközönség most először próbálhatja ki ezt a játéktörténelmi kuriózumot.

Minderre pedig már nem is kell sokat várni: a Super NES Classic Edition-t szeptember 29-től tudod megvásárolni, de érdemes minél hamarabb rányomni az előrendelés gombra, hogy biztosan jusson neked is egy példány az ősz legnagyobb videojátékos durranásából!

Vissza
Nyomtatható verzió

|
2017-06-27 13:24:09

Kosár tartalma: 0 tétel

Összérték: 0 Ft Ft.

Kiemelt partnereink
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére