Üdvözlünk kedves Vásárló!
Ne hagyjatok ki semmiből!


Super Mario Odyssey vásárlás - kísérd el Mario-t élete eddigi legnagyobb kalandjára!

631

super_mario_odyssey_vasarlas_elorendeles_06

Mario, a platformjátékok koronázatlan királya visszatért, hogy ismét új szintre emelje a műfajt az eddigi leggrandiózusabb kalandjában! Ha nálunk vásárlod meg a Super Mario Odyssey-t egy KSZ exkluzív snapback sapkával is meglepünk, hogy stílusosan vághass bele az ugrálásba.

super_mario_odyssey_vasarl2s_elorendeles_01

Megszokhattad már, hogy minden Mario játék teljesen új trükkökkel és vadonatúj ötletekkel csurig pakolva érkezik meg és ez pontosan így van a Super Mario Odyssey esetében is, sőt! Ebben a Nintendo Switch exkluzív platformjátékban ugyanis bemutatkozik egy vadonatúj szereplő is: Snappy a szemekkel rendelkező sapka pedig legalább olyan fontos szerepet játszik a történetben, mint a címszereplő! Segítségével elérhetsz olyan helyeket, amiket egyébként nem vagy akár átveheted az irányítást karakterek, ellenfelek, sőt különféle tereptárgyak fölött is, ami eddig sosem látott lehetőségeket nyit meg számodra.

Kalandod során kis félholdakat kell gyűjtened: néhányhoz elég lesz egy kis ugrálás, másokhoz meg kell oldanod különféle mellékküldetéseket, ám akadnak olyan jól elrejtett példányok is, amikért szó szerint tetőtől talpig be kell majd járnod a grandiózus helyszíneket. Ezek a változatos témával, felépítéssel és ellenfelekkel rendelkező lokációk tele vannak felfedezésre váró titkokkal és többek között a Mario játékok történetében először lehetőséget biztosítanak egy modern városi környezet felfedezésére.

A Super Mario Odyssey a Switch elképesztően erős nyitóévének koronaékköve, melyhez a készlet erejéig egy exkluzív Snappy snapback sapkát is kapsz ajándékba.Vissza
Nyomtatható verzió

|
2017-10-26 17:54:21
{{product.discount_percent}}%
{{product.popupTxt}}
+ AJÁNDÉKKAL
{{product.discount_percent}}
Eredeti ár:
{{product.orig_price}} Ft
Bruttó ár:
{{product.current_price}} Ft
{{product.current_price}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Érkezés:
{{{product.arrive_date}}}
Korábbi megjelenés:
{{product.release}}
Megjelenés:
{{product.release}}
 
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére