Üdvözlünk kedves Vásárló!
Ne hagyjatok ki semmiből!


Megjelent a Sunset Overdrive!

520
Sötétség borul az emberiségre. Egy különös vírus terjedt el, amelynek következtében az emberiség jelentős része agyatlan szörnnyé alakult, megnövekedett fizikai erővel, állati ösztönökkel , és hihetetlen éhséggel. Vajon milyen leckéket tanít majd a túlélőknek ez az új környezet, vajon milyen morális dilemmákat kell megoldaniuk....álljunk csak meg egy percre! Videojátékról van szó, nem poszt-apokaliptikus tévésorozatról!

A Sunset Overdrive az Insomniac Games legújabb játéka, amiben igen: valóban szörnyeket kell mészárolnod, és igen: valóban fertőzés miatt jöttek létre ezek a rusnya lények. De: ez alapvetően senkit nem érdekel, pláne nem a játék főszereplőjét, aki egy percre sem veszi komolyan magát. Ne vedd Te se komolyan ezt, hiszen videojátékról van szó – de ez nem jelenti azt, hogy a Sunset Overdrive ne lenne 2014 legegyedibb, legkülönlegesebb játéka!


Sunset Overdrive 01 Sunset Overdrive 02

A Sunset Ovedrive csak és kizárólag Xbox One-ra készül, az eddig látott videók és képek alapján pedig nyugodtan állíthatjuk, hogy üde színfoltot képvisel a videojátékok világában, hiszen egy pillanatra sem veszi komolyan magát! A viccelődés azonban nem jelenti azt, hogy ne lenne nagyszerű játékmenet a poénok mögött: az Insomniac korábbi tapasztalatait felhasználva két dologról jól láthatóan gondoskodott: hogy a mozgással és a lövöldözéssel ne legyen senkinek gondja! Dinamikusan suhanhatsz majd helyszínről helyszínre, miközben valóban egyedi, funkionalitásukban teljesen eltérő fegyverek várnak majd arra, hogy kihasználd őket az egyre erősebb mutánsok hordái ellen!

Hogy micsoda? Még ezek után is kíváncsi vagy a történetre? Oké: a Sunset Overdrive sztorijának lényege, hogy az emberek annyira rászoktak egy bizonyos energiatialra, hogy egy baleset következtében komoly kalamajkára került sor, hiszen az italt fogyasztók káoszt és zürzavart elhozú mutáns szörnyekké alakultak át! A Te feladatod lesz, hogy kitakarítsd a várost ezektől a mutánsoktól – és ehhez minden elképezlhető eszközt be kell majd vetned! A Sunset Overdrive csak és kizárólag Xbox One-ra jelenik meg, méghozzá október végén - rendeld elő még most! És ha még nem láttad volna, akkor nézd meg a lentebb látható trailert is!Vissza
Nyomtatható verzió

|
2014-06-10 17:27:53
{{product.discount_percent}}%
{{product.popupTxt}}
+ AJÁNDÉKKAL
{{product.discount_percent}}
Eredeti ár:
{{product.orig_price}} Ft
Bruttó ár:
{{product.current_price}} Ft
{{product.current_price}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Érkezés:
{{{product.arrive_date}}}
Korábbi megjelenés:
{{product.release}}
Megjelenés:
{{product.release}}
 
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére