Üdvözlünk kedves Vásárló!
Ne hagyjatok ki semmiből!


Star Wars játékok: a galaxis legjobb játékai!

642

A Star Wars univerzum mindig is termékeny táptalajt biztosított a videojátékoknak. Az évtizedek során olyan sok műfajban és platformra születtek Star Wars játékok, hogy szinte lehetetlen lenne az összeset felsorolni. Ebben a blogbejegyzésben a legemlékezetesebb, és legkülönlegesebb Star Wars játékokat gyűjtöttük össze.A Knights of the Old Republic az egyik legismertebb és legnagyobb népszerűségnek örvendő széria volt a Star Wars játékok történetében. A KotOR-ként is emlegetett RPG sorozat rendszere a Wizards of the Coast's által kiadott d20 szabályrendszerű Star Wars asztali szerepjátékon alapul, így számos lehetőséget ad a karakterfejlődésre, emellett izgalmas, körökre osztott harcrendszerrel operált.

A KotOR játékokból nőtt ki a Star Wars: The Old Republic, ami egy online játszható MMORPG. A nagy rajongóbázissal rendelkező WoW mellett a The Old Republic változatos alternatívát kínált a sci-fi és a Star Wars kedvelőinek. A játékosok választhatnak, hogy a jedik vagy a sithek oldalán akarnak-e harcolni, és ezen belül is különböző karakterosztályok teszik még változatosabbá a játékot.

A játékban hatalmas bejárható, felfedezhető világ áll a játékosok rendelkezésére, a karakterek személyre szabhatósága szinte végtelen, és a különböző küldetések akár csapatban is elvégezhetőek.

A KotOR mellett a Jedi Knight széria vert hatalmas visszhangot rajongói körökben, ami ahhoz vezetett, hogy a Star Wars tematikájú FPS sorozat összesen öt részt élt meg. A játékos Kyle Katarn karakterét irányítja a sorozat nagy részében, és az ő jedivé válását követheti nyomon.

A versenyjátékok szerelmesei is találhatnak maguknak kedvencet a Star Wars játékok között. A Star Wars Racer a Csillagok háborúja I: Baljós árnyak című filmben látható légifogatversenyt eleveníti meg. A játékosnak egy veszélyes pályán kell végigszáguldania a fogattal úgy, hogy mindenki más előtt érjen a célba.

A másik nagy FPS cím, amit meg kell említenünk, a Battlefront. Az eredeti Battlefront szériát 2004-ben adta ki a LucasArts. A játékosok két szembenálló hadsereg katonáinak bőrébe bújhattak és mérhették össze az erejüket és ügyességüket a csatatéren. Az első játék pozitív fogadtatásának hála több folytatás következett. 2015-ben az EA kiadta az új Star Wars Battlefront-ot, majd 2017-ben a Battlefront II-őt.

A Star Wars őrület a hagyományosabb játékok digitális verzióit is megfertőzte, így került kiadásra a Star Wars Chess, azaz Star Wars sakk, a Star Wars Monopoly és a Star Wars Pinball, azaz flipper is.

Az Xbox 360 Kinect népszerűségét meglovagolva készült el a Kinect Star Wars játék, amit egy Star Wars festésű limitált Xbox 360 konzollal együtt is be lehetett szerezni. A játékban négyfajta mód van: a Jedi Destiny: Dark Side Rising-ban jedi tanítványként használhatjuk az erőt és fénykarddal harcolhatunk, így játszva végig a történetet; a Duels of Fate módban fénykard párbajt vívhatunk a Star Wars univerzum legendás alakjaival, a Rancor Rampage-ben egy rancor-ral rombolhatunk le városokat; és végül a Galactic Dance-off módban táncpárbajban küzdhetünk meg az ellenfelekkel.

A Lego Star Wars a Lego játékok forgatókönyvét követve a Star Wars filmek történetét dolgozza fel. A vidám, színes játékmenet kicsiknek és nagyoknak is egyaránt szórakoztató időtöltést kínál. Ha szereted az ügyességi játékokat, amik nem nélkülözik a pörgős akciót sem, ezzel a szériával is érdemes egy próbát tenned.

A hatalmas sikert arató Angry Birds sorozat és a Star Wars univerzum kereszteződéséből született meg az Angry Birds Star Wars, ami az eredeti játék mechnanizmusát követi, csupán a színes madarak helyett ezúttal a filmek szerelőinek madár megfelelőivel küzdhetünk a birodalmi malacok ellen.

És végül, de nem utolsó sorban a Disney Infinity is feldolgozta ezt a tematikát. A Disney Infinity a Skylanders játékokhoz hasonlóan működik: az alapcsomag néhány figurát és egy portált tartalmaz. A portál egy érzékelő, amire rá lehet helyezni a figurákat, és a játékban ennek hatására megjelenik az adott szereplő. A Disney Infinity számos Disney szereplőt sorakoztat fel, azonban a Star Wars karakterek csak a Disney Infinity 3.0 verzióval kompatibilisek.


Vissza
Nyomtatható verzió

|
2018-08-30 11:47:10
{{product.discount_percent}}%
{{product.popupTxt}}
+ AJÁNDÉKKAL
{{product.discount_percent}}
Eredeti ár:
{{product.orig_price}} Ft
Bruttó ár:
{{product.current_price}} Ft
{{product.current_price}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Érkezés:
{{{product.arrive_date}}}
Korábbi megjelenés:
{{product.release}}
Megjelenés:
{{product.release}}
 
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére