Üdvözlünk kedves Vásárló!
Ne hagyjatok ki semmiből!


Star Wars játékok az egész családnak!

3939


Nem csak a filmvásznon, de a kedvenc konzolodon / pécéden is átélnéd a Star Wars kalandokat?
Az ünnepek és a film debütálásának alkalmából egy egészen különleges akcióval kedveskedünk a rajongóknak: hozd be hozzánk már felhasznált mozijegyed, mutasd fel és vásárolj Star Wars termékeket kedvezményesen - a Star Wars: Az ébredő Erő filmre beváltott mozijegyed most 500 forintot ér! *

Összeszedtük a Csillagok Háborújás videojátékokat, kiegészítőket és ajándéktárgyakat, melyekre felhasználható a mozijegy: akadnak köztük kifejezetten a kisebb korosztálynak szóló darabok és komolyabb, felnőtteknek szóló történetek egyaránt, így minden rajongó megtalálhatja a magának valót!

* akciónk személyes átvétel esetén és január 15-ig érvényesíthető; egy termékre csak egy mozijegyet áll módunkban elfogadni.


DISNEY INFINITY 3.0 STAR WARS EDITION


>> Ideális ajándék lehet a fiatalabb korosztály számára a DISNEY INFINITY című figurás gyűjtögetős videójáték legújabb változata, ami ezúttal kifejezetten a Csillagok Háborúja történetét dolgozza fel. Előnye, hogy a végigjátszás után további figurák vásárolhatók meg hozzá (újabb ajándékok esetleg?), amivel új karakterek nyílnak meg a játékban!

>> DISNEY INFINITY 3.0
Mire jelent meg? PS3, PS4, Xbox 360, Xbox One, Wii, Wii U

Ráadásul az új mozifilmmel egy napon jelent meg a STAR WARS: THE FORCE AWAKENS Play Set, amivel végre belevetheted magad a legújabb film világába - a playset az új kalandok mellett két figurát, Rayt és Finnt tartalmaz - de a másik két főszereplő is megvásárolható külön. Böngészd át az új megjelenéseket!
STAR WARS: BATTLEFRONT

>> A legfrissebb, legnépszerűbb Star Wars-játék kétség kívül a Star Wars: Battlefront.A novemberben megjelent lövöldözős játékban izgalmas online multiplayer várja a játékosokat, a grafika pedig elképesztően magas színvonalat képvisel.

>> STAR WARS BATTLEFRONT
Mire jelent meg? PC, PS4, Xbox One!

TOVÁBBI STAR WARS-TERMÉKEK:

>> Régebbi, de olcsóbb Star Wars-játékok érdekelnek? Itt van a Starkiller történetét bemutató, a két trilógia közt játszódó Star Wars: The Force Unleashed, vagy a népszerű Angry Birds Csillagok Háborúja-témájú kiadása. Ha pedig a mozgással kötnéd össze a népszerű kalandokat, akkor vár a Kinect Star Wars, kizárólag Xbox 360-ra!

>> Vannak persze egyéb Csillagok Háborújás relikviáink is: a Disney figurák mellett Star Wars pólók is, sőt: Star Wars fülesek is kaphatók, a minőségéről híres Turtle Beach márkából!

Vissza
Nyomtatható verzió

|
2015-12-02 14:44:13
{{product.discount_percent}}%
{{product.popupTxt}}
+ AJÁNDÉKKAL
{{product.discount_percent}}
Eredeti ár:
{{product.orig_price}} Ft
Bruttó ár:
{{product.current_price}} Ft
{{product.current_price}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Érkezés:
{{{product.arrive_date}}}
Korábbi megjelenés:
{{product.release}}
Megjelenés:
{{product.release}}
 
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére