Üdvözlünk kedves Vásárló!
Ne hagyjatok ki semmiből!


Star Wars Battlefront II vásárlás - vívd meg a galaxis legnagyobb csatáit!

1200

star_wars_battlefront_ii_vasarlas_elorendeles_02

Az elsöprő sikernek örvendő, nem kevesebb, mint 13 millió példányban elkelt Star Wars Battlefront második felvonása tengernyi extrával megpakolva, valamint egy különleges DLC csomaggal és exkluzív Stormtrooper kulcstartóval vásárolható meg a készlet erejéig.


A Star Wars Battlefront II nem véletlenül az őszi szezon egyik legjobban várt játéka, hiszen mindent tartalmaz ami miatt az első részt a sorozat rajongói megszerették, számtalan  vadonatúj játékelem kíséretében.

Ezek közül a legfontosabb a single player mód, amit a DICE fejlesztői a rajongók nyomásának engedve készítettek el és melynek eseményei az első Star Wars filmek után veszik fel a fonalat, exkluzív bepillantást engedve a két trilógia közti eseményekbe.

Ez azonban még nem minden, hiszen a játék 5 féle multiplayer módja is az alapoktól újult meg egy sokkal változatosabb, adrenalin dúsabb és szabadabb játékélményt hozva el egyszerre akár 40 gamernek. Attól sem kell félned, hogy a Battlefront II hamar kifut a tartalmakból, hiszen a játékhoz megjelent összes DLC ingyenes lesz!

A Star Wars Battlefront II-höz a leggyorsabbak egy KSZ exkluzív Stormtrooper kulcstartót kapnak, valamint egy DLC csomagot, mely hozzáférés ad Rey és Kylo Ren különleges kinézetéhez, valamint képesség upgrade-ekhez.Vissza
Nyomtatható verzió

|
2017-11-14 11:15:45
{{product.discount_percent}}%
{{product.popupTxt}}
+ AJÁNDÉKKAL
{{product.discount_percent}}
Eredeti ár:
{{product.orig_price}} Ft
Bruttó ár:
{{product.current_price}} Ft
{{product.current_price}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Érkezés:
{{{product.arrive_date}}}
Korábbi megjelenés:
{{product.release}}
Megjelenés:
{{product.release}}
 
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére