Üdvözlünk kedves Vásárló!
Ne hagyjatok ki semmiből!


Star Wars Battlefront vásárlás

2610
Mi történik akkor, ha a világ egyik legnépszerűbb filmszériája, a Star Wars találkozik a profi, elképesztően jó multiplayeres játékairól híres fejlesztőcsapatával, a DICE-al? Az eredmény természetesen a 2015-ös ősz egyik legjobban várt multis játéka, a STAR WARS BATTLEFRONT!

Star Wars Battlefront Előrendelés PC PS4 Xbox One

Szeretnéd átélni az eredeti Star Wars-trilógia legizgalmasabb csatáit? Bejárnád a Tatooine-t, a Hoth-ot, vagy az Endort, persze a legkeményebb ütközetek közben? Akkor ez a játék neked való: a harcokban erősen kell majd figyelned arra, hogy éppen milyen objektívákra hajt csapatod – az együttműködés itt mindennél fontosabb! A hamisítatlan Csillagok Háborúja-hangulat garantált, elképesztő grafikával élheted át a fénykardos, lézerlövedékekkel, lépegetőkkel és a klasszikus űrhajókkal felpörgetett csatákat. A játék ráadásul külső és belső nézetből egyaránt játszható!

>> STAR WARS BATTLEFRONT VÁSÁRLÁS AJÁNDÉKOKKAL! (PS4, PC, Xbox One)

Ezúttal ajándék hűtőmágnest is választhatsz a játék mellé! A négy opciót a termékek adatlapján találhatod meg - a választásodat a megjegyzés rovatba tüntesd fel!

Star Wars Battlefront 01 Star Wars Battlefront Előrendelés 02

A Star Wars Battlefront elsődlegesen a multiplayerre koncentrál, így a Battlefront változatos, izgalmas pillanatokkal teli csatáival hosszú hónapokon át szórakozhatsz majd! Ha pedig még rajongója is vagy a Csillagok Háborúja világának – akkor nincs más hátra, ez a Te játékod!
Az Erő Legyen Veled a meccsek alatt!


Vissza
Nyomtatható verzió

|
2015-10-28 23:24:00
{{product.discount_percent}}%
{{product.popupTxt}}
+ AJÁNDÉKKAL
{{product.discount_percent}}
Eredeti ár:
{{product.orig_price}} Ft
Bruttó ár:
{{product.current_price}} Ft
{{product.current_price}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Érkezés:
{{{product.arrive_date}}}
Korábbi megjelenés:
{{product.release}}
Megjelenés:
{{product.release}}
 
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére